|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema. Mam problemy z nowa strona www.tibia.com. Mianowicie na internet explorer ( czy jak to sie pisze ) Strona jest w pełnych rozmiarach ( nie ma paska do przesuwania na dole ) a np. na opera ucina mi obrazki z lewej strony i wogole jest jakos mniej opcji niz na IE. Jak probuje odświerzac czy wchodzic od nowa to co jakis czas wyskauje mi blad ze cos tam cos i sie wyłacza cała przegladarka ... Wiecie moze co jest ?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Tez jadę na operze i jestem niezadowolony. Co gorsza IE działa jeszcze gorzej. Całe szczęscie że w całym tym bałaganie wciąż znajduję zakłądki Account i News. Uwazam ze nowa stronka jest na pierwszy rzut oka do dupy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: Dla mnie new stronka tibia.com tez sux i to max !! PS2: Macie jakies nadzieje na new world ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Nowa strona juz o wiele lepsza od poprzedniej i duzo bardziej przyjazna czytelnikowi,a przeciez o to chodzi.
Btw. opera ssie, zmiencie na Firefoxa i po problemie ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ja rowniesz kozystam z opery cipsoft powinien poprawic kot strony bo jerzeli jedna z naj bardziej popolarnych przeglondarek niewyswietla jej poprawnie to hyba cos jest nietak?czy wam ruwniesz niedzialaja hyperloncza te graficzne po lewej stronie?
Ja rowniez korzystam z OPERY. CIPsoft powinien poprawic kod strony, bo jezeli jedna z najbardziej popularnych przegladarek nie wyswietla jej poprawnie to chyba cos jest nie tak? Czy Wam rowniez nie dzialaja hiperlacza (te graficzne po lewej stronie)?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up czemu piszesz jak 10 latek nie znający ortografii, a potem normalnie
@topic sam używam opery i to samo mi się dzieje ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Peter of Refugia - 09-01-2007 o 15:44. Powód: Dołaczenie zdjęcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT: Jeżeli to jest normalnie to sie ciesz i nic nie robi ![]()
http://photobucket.com/albums/c62/Modusek/ Ostatnio edytowany przez Modus - 09-01-2007 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Deox
pszeczytaj muj potpis ![]() @Peter of Refugia pszylonczam sie do pytania jaka masz wersie?ja osobiscie mam najnopwszom 9.10 @Deox Przeczytaj moj podpis ![]() @Peter of Refugia Przylaczam sie do pytania: Jaka masz wersje?. Ja osobiscie mam najnowsza - 9.10
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 09-01-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() U wielu użytkowników występuje problem z Operą. Chyba coś Ci programiści zbytnio się nie przyłożyli.
P.S. Żeby nie robić XX tematów dt. problemów z Tibia.com, wszystkie piszcie tutaj.
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 09-01-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Szczerze mówiąc niewiem, ale zapewne najnowszą : d Jak coś to powiedzcie gdzie się sprawdza v.: D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Help -> About Opera
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() stronka zostla poprawiona tera wszystko pod najnowszom operom hodzi prawidlowo
Stronka zostala poprawiona. Teraz wszystko pod najnowsza OPERA chodzi prawidlowo