Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-11-2006, 16:43   #1
leszczu1990
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Profesja: Druid
Świat: chimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
Pytanie pytanie młodego druida

więc tak mam druida na chimerze z 17lvl i 17mlvl i mam kilka zagadnień dotyczące tej postaci.
1. po co mi wbijac mlvl?? skoro po 10 juz wszystkie runki mozna sobie spokojnie robic i tylko ma to ograniczenia lewelowe
2. co daje mi kolejny poziom magiczny?? szybciej sie odnawia mana czy lepiej z rozdzki bedzie walił?

Prosze o odpowiedzi na te pytania poniewaz szukalem i nie znalazłem
prosze nie kasowac tematu, bo naprawde nie znalazlem na forum odpowiedzi na te 2 pytania

pozdro

Ostatnio edytowany przez leszczu1990 - 10-11-2006 o 16:47.
leszczu1990 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-11-2006, 16:45   #2
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Będziesz zadawał mocniejsze obrażenia z run, i czarów ofensywnych oraz będziesz odnawiał więcej zycia przy użyciu run i czarów leczniczych.
stary 10-11-2006, 16:51   #3
Skarabeusz Pustyni
Użytkownik Forum

Skarabeusz Pustyni's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
Strzałka Re

1. Dokładnie to co kolega UP im większy magic level to większe obrażenia z run, czary spontaniczne są silniejsze, runy uleczające więcej uleczają .
2. Weźmy np. druida 26 lvl 10 mlvl i druida 26 lvl 28 mlvl, i taki druid z 10 mlvl uhem uleczy kogoś powiedzmy za 50 hp a ten z 28 za 120 hp. Takie porównanie więc opyla sie trenić mlvl. (wiem że troche przesadziłem z tym porównaniem, ale to gdzieś tak)
stary 10-11-2006, 16:55   #4
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...

Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
Always hunted ma numer GG 8078836
Domyślny

to samo co wyżej, i oprócz tego, muszę wspomnieć, że przy sile czarów
3 mlvl = 2lvl
więc mając do wyboru wbicie 1 mlvla lub kilku(więcej niż 2) lvli, bardziej się opłaca wbić lvl.
Chociaż ja wbijałem mlvl dla samego mlvlowania, wbicie takiego 50 to jakaś satysfakcja jest

Mana (i życie) będą Ci się odnawiały szybciej tylko wtedy, kiedy masz zalożony Life Ring (trwa 20 minut) lub Ring of Healing (8 minut)
Tutaj muszę wspomnieć, że mana i życie odnawiają się (z ringami) "dwoma torami" czyli przyśpieszają, ale nie w sensie 1.1.1.1.1.1 tylko 1.2.1.2.1.2.1.2.1 (te liczby to mana odnowiona co 3 sekundy -> z ringiem mana odnawia się 2x szybciej, ale "osobno" więc co 2 tury masz dodatkowy punkt many)

A ZADAWANE OBRAŻENIA Z LASKI/KIJA (żadne walenie z różdżki, bo knajtem jestem) są niezmienne, nie zmieniają się NIGDY zawsze są w tym samym przedziale liczbowym.

Już skopiowałem, w końcu pomysł był mój ;d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez plafdzifego mloka
Mroku (21-03-2007 18:31)
hyba nie zaówarzyłeś ,rze to byl joke -.-'
mash problem
metalOOffcu?
Mroku (21-03-2007 18:32)
iks.IKS
PS: Dzięki za reklamę ;d

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 10-11-2006 o 16:58.
Always hunted jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 17:05   #5
leszczu1990
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Świat: chimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
Domyślny

dzieki za odpowiedzi

to napiszcie jeszcze jaki jest odpowiedni mlvl w stosunku do lvl
leszczu1990 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 17:12   #6
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Jak NAJNIŻSZY.

Czemu? Bo to oznacza, że EXPISZ, a nie mlvlujesz. A expienie jest O WIELE korzystniejsze.

Dla przykładu sorc mlvlujący na 25-27 lvl będzie miał 40 mlvl. W tym samym czasie (!!) sorc NIE-mlvlujący będzie miał 43 lvl i 40-42 mlvl i więcej kasy. Który lepszy? Oczywiście ten drugi. Gdyby uprawiał manasitting straciłby w cieć czasu na osiągnięcie MNIEJ, niż tegoż czasu nie tracąc.

Mam nadzieję, że jest to wystarczająco prosto napisane. Ale zbyt dużo razy to pisałem, żeby się rozpisywać na 3x A4.

down: G*wno prawda. I tak 100 mlvl za cholerę nie wbijesz, a 100 lvl nie jest wielkim problemem (bo charów na 100+ jest w cieć, ba, są i 250+ (nie chce mi się sprawdzać, jaki lvl ma najwyższy sorc/drut - pewnie z 270+), a mlvl nie ma żadnego nawet 90+).

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 10-11-2006 o 17:33.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 17:22   #7
Tunio
Użytkownik Forum

Tunio's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2005

Imię: Lowca Gesi
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
Domyślny

Szukałeś, akurat... dobry joke. Nawet na samej tibia.pl są informacje co daje mlvl. A dobry mlvl to taki który jest conajmniej równy lvl.
Tunio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 17:37   #8
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Jak NAJNIŻSZY.

Czemu? Bo to oznacza, że EXPISZ, a nie mlvlujesz. A expienie jest O WIELE korzystniejsze.

Dla przykładu sorc mlvlujący na 25-27 lvl będzie miał 40 mlvl. W tym samym czasie (!!) sorc NIE-mlvlujący będzie miał 43 lvl i 40-42 mlvl i więcej kasy. Który lepszy? Oczywiście ten drugi. Gdyby uprawiał manasitting straciłby w cieć czasu na osiągnięcie MNIEJ, niż tegoż czasu nie tracąc.

Mam nadzieję, że jest to wystarczająco prosto napisane. Ale zbyt dużo razy to pisałem, żeby się rozpisywać na 3x A4.

down: G*wno prawda.
Jak najniższy? A niby dlaczego miałby nie robić nic w celu polepszenia swojego magic levela?

Może trochę sprostuję wypowiedź Lasoocha. Nie opłaca się robić tzw. manasittingu, czyli siedzeniu tygodniami przed depo i tylko spalając manę, ponieważ lepsze efekty osiągniesz w ten sam czas expiąc, ale np. jeśli masz takie lagi, że gra jest niemożliwa, to warto chociaż trochę go porobić.

Innymi słowy: jak masz do wyboru expienie i trenowanie mlvla, wybierz to pierwsze.

Cóż... osobiście znam wielu ludzi, którzy expią tylko raz na jakiś czas, a tak tylko trenują mlvl. Gdy ich pytam dlaczego wolą na 20 levelu wbijać 40 mlvl, odpowiadają, że to daje im efekt zaskoczenia podczas atakowania (większa siła czarów = większe obrażenia). Imo to nie jest jednak dobry pomysł, bo podobne rezulataty osiągniesz expiąc, np. na guardach z dragonbreathem i monkiem(ami). W końcu w obu przypadkach spalasz manę.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 18:18   #9
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jak NAJNIŻSZY.

down: G*wno prawda. I tak 100 mlvl za cholerę nie wbijesz, a 100 lvl nie jest wielkim problemem (bo charów na 100+ jest w cieć, ba, są i 250+ (nie chce mi się sprawdzać, jaki lvl ma najwyższy sorc/drut - pewnie z 270+), a mlvl nie ma żadnego nawet 90+).
Po pierwsze: Jeśli szybciej wbijesz 1 mlvl niz 2 lvl, to korzystniej jest mlvl`ować.. 1 mlvl = 2/3 lvl (jeśli chodzi o siłę czarów). I co z tego że widać że expi? Żeby szpanować? Pfff, głupota...

Po drugie: Jakim cudem expiąc sorc ma mieć mlvl równy manasittingującemu sorcowi? Będzie miał niższy. Chyba że mówisz o używaniu manasów, to wtedy ten sorc co nie expi bedzie miał wyższy mlvl od expiącego. I rzeczywiście, manasitting nie jest dzisiaj opłacalny.

Po trzecie: Wystarczy 1 strona A4, nawet nie cała

Po czwarte: Najlepiej mieć mlvl CO NAJMNIEJ równy lvl, ale to nie dotyczy lvli powyżej 50/55 (ja sam na 40 lvl mam PRAWIE 50 mlvl)

Po piąte: Masz 20-kilku lvlowego sorca z 20-kilku mlvl na Infernie, i się udzielasz... ile grasz sorcem, miesiąc? 2 miesiące? Bo ja postaciami magicznymi gram 3 lata. To co wiem, może nie mieć zastosowania w 100% do tego co dzisiaj, ale i tak to więcej niż Twoje. (bez obrazy, po prostu przewiduję że będziesz się kłócił)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Może trochę sprostuję wypowiedź Lasoocha. Nie opłaca się robić tzw. manasittingu, czyli siedzeniu tygodniami przed depo i tylko spalając manę, (...), ale np. jeśli masz takie lagi, że gra jest niemożliwa, to warto chociaż trochę go porobić.
Dokładnie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas
Cóż... osobiście znam wielu ludzi, którzy expią tylko raz na jakiś czas, a tak tylko trenują mlvl.
Ja tak robię, mam strasznie dużo lagów I nieźle na tym wychodzę, robię postać nie na chama, nie jak power gamer, ale porządnie.

Cytuj:
mash problem
metalOOffcu?
iks.IKS

Ostatnio edytowany przez Always hunted - 10-11-2006 o 18:25. Powód: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
stary 10-11-2006, 19:01   #10
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Dobra, mam 15 minut (bo się pizza piecze), to się trochę rozpisać mogę.

Donas - racja. Ja tu trochę za bardzo o sobie mówiłem, bo z moim netem jest tak, że albo expię, albo nawet robić run się nie da [bo jakoś nie mam ochoty na granie - a nawet stanie pod dp - na e-pvp z pingiem ~8000 - szacuję, że jest taki, bo przełożenie blanka do ręki trwa 8 sekund - w tym czasie (na epvp!) mogę dostać 8 sd od JEDNEJ osoby)].

To teraz z panem Always Hunted lecimy ; ):

Cytuj:
Po pierwsze: Jeśli szybciej wbijesz 1 mlvl niz 2 lvl, to korzystniej jest mlvl`ować.. 1 mlvl = 2/3 lvl (jeśli chodzi o siłę czarów). I co z tego że widać że expi? Żeby szpanować? Pfff, głupota...
Poprawka. Jeśli wbiję w tym czasie co 1 mlvl choćby 0,1% lvl, to mi się bardziej opłaca expić. Bo expiąc również mogę wbijać mlvl.

Cytuj:
Po drugie: Jakim cudem expiąc sorc ma mieć mlvl równy manasittingującemu sorcowi? Będzie miał niższy. Chyba że mówisz o używaniu manasów, to wtedy ten sorc co nie expi bedzie miał wyższy mlvl od expiącego. I rzeczywiście, manasitting nie jest dzisiaj opłacalny.
Jeśli cały czas jesz i rzucasz czary/walczysz różdżką to czas poświęcony grze=czas na wbicie mlvl. Więc nie liczy się czas na wbicie takiego samego lvl, tylko czas na wbicie takiego samego mlvl. A w tym samym czasie na wbicie mlvl sorc expiąc wbije wyższy lvl. Więc będzie miał wyższy lvl i PRZYNAJMNIEJ taki sam mlvl.

Z kolei jeśli expi z manasami - a na wyższych (mam na myśli levele, na których chodzi się solo na dość słabe jeszcze moby, nie demon hunty, bo tam długo mana nie jest spalana, a waste'owana w postaci magic shielda) levelach expa sorcem bez nich sobie nie wyobrażam - będzie miał w tym samym czasie zarówno wyższy lvl jak i mlvl.

Cytuj:
Po trzecie: Wystarczy 1 strona A4, nawet nie cała
Wiesz dobrze, o co mi chodziło.

Cytuj:
Po czwarte: Najlepiej mieć mlvl CO NAJMNIEJ równy lvl, ale to nie dotyczy lvli powyżej 50/55 (ja sam na 40 lvl mam PRAWIE 50 mlvl)
Cóż, ja mam teraz 25 lvl 25 mlvl. Bo gdy nie chce mi się expić (a nie mam pingu powyżej 500 ;>), to robię runy. Ale jest różnica między mlvlowaniem dla mlvla/kasy, a mlvlowaniem z braku lepszego zajęcia.

Cytuj:
Po piąte: Masz 20-kilku lvlowego sorca z 20-kilku mlvl na Infernie, i się udzielasz... ile grasz sorcem, miesiąc? 2 miesiące? Bo ja postaciami magicznymi gram 3 lata. To co wiem, może nie mieć zastosowania w 100% do tego co dzisiaj, ale i tak to więcej niż Twoje. (bez obrazy, po prostu przewiduję że będziesz się kłócił)
NIGDY nie oceniaj po levelu. Wysokim levelem pochwalić się nie mogę - najwyższy, jaki miałem, to 43 (na sorcu, ale innym). Sorcem (a właściwie kilkoma) w sumie grałem jakieś 1,5 roku. Racja, o połowę mniej od Ciebie. Jednak więdzę o profkach magicznych dość sporą (oczywiście nie nt. demon huntów ;>) posiadam, zarówno praktyczną (raczej sorc) jak i teoretyczną (sorc i druid), + to co sam zdroworozsądkowo wymyślę ;>

I kłócić się nie zamierzam. Co najwyżej polemizować

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 10-11-2006 o 19:02.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 19:23   #11
Skarabeusz Pustyni
Użytkownik Forum

Skarabeusz Pustyni's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
Domyślny

Wiadomo, że nie szukał! Wystarczy wejść na tibia.pl, Magia i poradnik. Tam wszystko pisze. On poprostu wolał zaśmiecić forum i tyle. Słuchajcie koledzy, kto powiedział, że mlvl ma być niższy? To nieprawda! Powinien byc taki jak lvl lub większy!
stary 10-11-2006, 19:39   #12
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skarabeusz Pustyni Pokaż post
Wiadomo, że nie szukał! Wystarczy wejść na tibia.pl, Magia i poradnik. Tam wszystko pisze. On poprostu wolał zaśmiecić forum i tyle. Słuchajcie koledzy, kto powiedział, że mlvl ma być niższy? To nieprawda! Powinien byc taki jak lvl lub większy!
Czytałeś w ogóle mojego posta? Ładniutko tam wytłumaczyłem, że tak być nie powinno, bo jeśli masz taki sam/większy mlvl niż lvl, to NIE JESTEŚ do przodu z mlvlem, tylko do tyłu z lvlem.
stary 10-11-2006, 22:28   #13
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooberStraw Pokaż post
100 lvl sorc z 75 mlvl ma sredni hit z exori vis za 191 hp.
100 lvl sorc z 15 mlvl ma sredni hit z exori vis za 110 hp.

Jakies pytania?
To popatrz na 40 sorca z 40 mlvl (nie robiący run), a 26 sorca z 40 mlvl (robiący runy).

Jakieś pytania?...
stary 10-11-2006, 23:26   #14
Knight Patryk
Użytkownik Forum

Knight Patryk's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Poprostu expic z wandem leci mlv i lvl
Knight Patryk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 00:02   #15
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oj nie o to chodzilo. On sie pytal czy w ogole oplaca sie robic mlvl a nie w jaki sposob.
No więc właśnie, mlvl się nie opłaca robić - bo pewnie i tak nie expiłby z melee/dista, jeno wand/rod w łapkę i lecim. A więc i tak by mu mlvl wpadł.
stary 11-11-2006, 08:58   #16
marbest17
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Słomniki

Domyślny

a ja mam dla tego proplemu inne rozwiazanie ...

oczywiscie prawda ze lepiej jest expic bo wiecej sie zarobi i manasujac sie podczas expienia robi sie wiecej mlvl i lvl tez idzie w gore ale ... jesli chcesz robic runki cwiczac mlvl mozna zrobic tak :

wywalasz rozdzke czy kija z eq i zakladasz jakiegos cluba (d hammer, war hammer lub skull staff ale on jest juz drozszy wiec nie ma po co) i idziesz na jakies slabsze potworki jak np. roty na fibuli czy venore czy inne ktore bedziesz chcial ... metoda dobra bo jesli masz laggi to i tak da rade na nich troche exp wbic i kasy zarobic i przy okazji masz runki ... jak tak robie
marbest17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 10:12   #17
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marbest17 Pokaż post
a ja mam dla tego proplemu inne rozwiazanie ...

oczywiscie prawda ze lepiej jest expic bo wiecej sie zarobi i manasujac sie podczas expienia robi sie wiecej mlvl i lvl tez idzie w gore ale ... jesli chcesz robic runki cwiczac mlvl mozna zrobic tak :

wywalasz rozdzke czy kija z eq i zakladasz jakiegos cluba (d hammer, war hammer lub skull staff ale on jest juz drozszy wiec nie ma po co) i idziesz na jakies slabsze potworki jak np. roty na fibuli czy venore czy inne ktore bedziesz chcial ... metoda dobra bo jesli masz laggi to i tak da rade na nich troche exp wbic i kasy zarobic i przy okazji masz runki ... jak tak robie
Imo wystarczy war hammer. Jest tańszy/równy cenie DH a większy dmg zadajesz.

Owszem to jest dobre rozwiązanie, ludzie w dobie różdżek i kijów/lasek czy jak to tam nazwiesz, zapominają o szybkim expie sorcem/druidem z melee. Tylko, że jak pójdziesz na fibulę z lagami a ktoś przypadkiem lurnie DSa... no, ja już wolałbym siedzieć bezpiecznie przed depo i robić runki

@GooberStraw
Zauważ, że expiąc sorcem/druidem do 100lvla na pewno dobijesz conajmniej 40 mlvl bez manasittingu, bah, w zależności od tego ile będziesz siedzieć z różdżką/kijem, jest szansa wbić nawet 50-60.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 11:00   #18
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie robienie mlvla = nie uzywanie zaklec
chcac nie chcac robimy mlvl bo najszybszy exp jest z exori vis/mort/flam
Pacc only. A z wanda też mlv wpada. W każdym bądź razie mówiąc 'robienie mlvl' miałem na myśli specjalne trenowanie go. Tak samo jak nie powiemy, że knight skilluje expiąc - bo niby mu skill leci, ale nie po to to robi.

@Marbest17 - ja nie znam miejsca dla FACC, w którym opłacałoby się to robić (ale na Fibuli nie byłem, może faktycznie).
stary 11-11-2006, 12:41   #19
Always hunted
Użytkownik Forum

Always hunted's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dobra, mam 15 minut (bo się pizza piecze), to się trochę rozpisać mogę.
Farciarz

Cytuj:
Donas - racja. Ja tu trochę za bardzo o sobie mówiłem, bo z moim netem jest tak, że albo expię, albo nawet robić run się nie da [bo jakoś nie mam ochoty na granie - a nawet stanie pod dp - na e-pvp z pingiem ~8000 - szacuję, że jest taki, bo przełożenie blanka do ręki trwa 8 sekund - w tym czasie (na epvp!) mogę dostać 8 sd od JEDNEJ osoby)].
Z tego wynika, że ja często mam ping 10000+

Cytuj:
Poprawka. Jeśli wbiję w tym czasie co 1 mlvl choćby 0,1% lvl, to mi się bardziej opłaca expić. Bo expiąc również mogę wbijać mlvl.
Teoretycznie tak. Praktycznie też. W sumie wbijać mlvl można zawsze, i nie wiem kiedy to podzieliliśmy na manasitting albo expienie albo logout.

Cytuj:
Z kolei jeśli expi z manasami - a na wyższych (mam na myśli levele, na których chodzi się solo na dość słabe jeszcze moby, nie demon hunty, bo tam długo mana nie jest spalana, a waste'owana w postaci magic shielda) levelach expa sorcem bez nich sobie nie wyobrażam - będzie miał w tym samym czasie zarówno wyższy lvl jak i mlvl.
50+ sorc bez mana fluidow jest jak ryba bez płetw, skrzeli i łusek! Śmieszne, nie? To już uzależnienie Na odwyk

Cytuj:
Wiesz dobrze, o co mi chodziło.
Owszem

Cytuj:
NIGDY nie oceniaj po levelu. Wysokim levelem pochwalić się nie mogę - najwyższy, jaki miałem, to 43 (na sorcu, ale innym). Sorcem (a właściwie kilkoma) w sumie grałem jakieś 1,5 roku. Racja, o połowę mniej od Ciebie. Jednak więdzę o profkach magicznych dość sporą (oczywiście nie nt. demon huntów ;>) posiadam, zarówno praktyczną (raczej sorc) jak i teoretyczną (sorc i druid), + to co sam zdroworozsądkowo wymyślę ;>
I kłócić się nie zamierzam. Co najwyżej polemizować
Tu masz rację, zwracam honor, tu się wyraziłem jak typowy noob.

Czyli ostatecznie wyszło, że się jako-tako zgadzamy

Cytuj:
mash problem
metalOOffcu?
iks.IKS
stary 11-11-2006, 13:12   #20
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Always hunted Pokaż post
50+ sorc bez mana fluidow jest jak ryba bez płetw, skrzeli i łusek! Śmieszne, nie? To już uzależnienie Na odwyk
A tam uzależnienie, na dobrą sprawę gram 2-4 razy w tygodniu (w weekend tylko/prawie tylko) i żyję - w tygodniu zbyt duże lagi. A sorc na 50+ bez manasów naprawdę jest jak forum bez Ryby... tfu, jak ryba bez płetw etc ; )

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania