|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
|
![]() Siema ziomki jedzcie poziomki. Moje piekne uszeta zaslyszaly taka zajawke, ze se po prostu mozna neta zmienic ziooooom. No i do 15 lutego zerwac umowe z neo zioooom i chcialbym przejsc na strone Netii zioom. I moje pytanie do Was ziomki (jedzcie poziomki) czy netia dobrze chodzi, bo dzis 3 kicki mialem i padlem ;D. Wiec odpowiadajcie ziomki jak neta po*******a dobrze czy zle?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() "Polacy nie gęsi, swój język mają!"
Możesz się jaśniej wyrazić? Czy jest to zbyt trudne, z tego powodu, iż pływasz w głębszym dołku intelektualnym niż ja? |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ta, Netia śmiga aż miło. Stylu posta komentować nie będę.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A który ziomek stąd ma netie? Chodzi mi o czestotliwosc kicków. ZIOOOOOOOM
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
Nie rymuj tak, bo Twoje rymy są jak stare dymy! Joł! Ja nie jem poziomek, bo żaden ze mnie ziomek! Neta zmienić możesz, ale co Ci to pomoże? Zerwij z neo umowe, i aż stracisz mowe! Jak Ci kare wlepią, to już nie bedzie pracy z Netią! kara będzie sroga, przyda Ci się zapomoga! Netia dobrze chodzi, kasy wydać nie zaszkodzi Jak rachunki przyslą, Twoi starzy nic nie wymyslą. Netia kase zdziera aż się gówno zbiera! A jak masz pytania, użyj googli zamiast srania! Czasem warto coś poszukac, bo aż z głowy głupota bucha.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóz mogę poradzić na mój stajl. Podwórkowe akcje, co ja tam poradze ziom. Moje rymy nie sa stare jak dymy, one sa nowe niczym bejca z alusami ziom. Oczekuje rzetelnej odpowiedzi, fajno netio śmigo , czy ni. ziom
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Mimo, iż prowokacja, zamknąć i zachować dla potomnych =D.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, potomni. Ja bardzo bardzo chce, od tego sa oni, od tego oni sa, od tego sa oni. Przeczytaja lobka, co wyskrobie z brzucha bobka juniore i bedzie NET24 netia zioom. nadal nie mam odpowiedzi ziomki, a co do prowokejszyn, po prostu taki stajl egzystencji mam ziom. MOJE OSIEDLE! ZIELENIEC S.A. i nei zmienia sie nic!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niby rapować każdy może
Ale nie Ty! CO Ty wiesz o rapowaniu? Pewnie tyle co o jaraniu! Użyj googli, one odpowiedź znają Pewnie Ci ją chętnie zapodają!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Ale google sa stronnicze. Skomercjonalizowane. Jak mi cos powiedziec maja to w szystko wypada w kolorowych barwach. JOŁ.
REF.Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. Google-maszyna zdominowana przez komercje JOŁ. 2. Ja tam nie uzyskam odpowiedzi. JOŁ. Oł jea. MOJE SACRUM OOOO |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ta, wiem. To było beznadziejne!: p
Ale 1szy post było elo ciekierap w deche wporzo ziąąą! Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ja pierdziu , beka po całej linii
![]() Bo netię mają tylko stare dizady... Jadę szybko i po prostej, tylko po 24h kicka mam... Zakup netię, będzie prościej, I nie będziesz sam... |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekam Dalej Ziomki!!!! Zrobimy Ustawke! Razem Najebiemy Neostradzie!! Gromadzmy Sili Aby Przeciwstawic Sie Temu Jednemu, Temu Jednemu By WSZYSTKIE ODNALEZC, Jednemu By Wszystkimi Rzadzic!
|
![]() |