|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pewien dylemat
![]() Jakoś rok temu grałem sobie w Tibie, i gdy wbiłem 8 lvl kupiłem pacca ![]() Moja niechęć do kupna bierze się z tej całej nagonki na Tibię, a także z tego co kumple mówią - głupota wydawać na taką grę kasę.I dlatego się waham ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie kieruj się opiniami innych na ten temat. Zrób to co uważasz za słuszne i to co sprawi Ci więcej przyjemności.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Niestety większość n-pvp jest zaludniona po brzegi. Niedawno wyszły 2 nowe światy Nerana i Unitera(oba non-pvp). Te nie są zapełnione więc jeśli musisz koniecznie grać na non-pvp sprubój szczęścia tam. Ja mimo wszystko polecam serwer pvp(takie zboczenie
![]() ![]() ps. to dobrze,że wróciłeś do Tibii ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Do PvP mam uraz i uprzedzenie, uciekanie przed PK'owcami nie jara mnie. Grałem przez jakiś czas i wiem co mówię.
A poza tym nie bawi mnie perspektywa straty kilka h grania przez jakieś niewyżyte dziecko ![]() No kasę mam i właśnie stąd te rozważania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Jesli cos pameitasz z gry i nie bedzie tak ze 20 lev w pol roku to kup pacca, bo na non pvp z faccem to zal.br....
ale z paccem juz lepiej roty rotki tomb tomb ^^ ahh ![]() A jesli chodzi o Gw, to moze formatka? kompek zamulony pewnie, moze pomoze ;]? Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 03-02-2007 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Twoi kumple maja racje, kolego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Najlepiej kup sobie bierki, jak je skompresujesz w formacie *.pudełko to zajmują jedynie 500 cm3
Oprócz tego są bardzo grywalne, chodzą nawet na systemie pięciolatka |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @GW
W ogole glupota, ze kupiles od razu Nightfall.. nawet jakby Ci chodzilo, narzekalbys, ze nie masz skilli z podstawki. =) @Tibia Jesli tylko uwazasz, ze Tibia bedzie lepszym rozwiazaniem - kup PACCa i graj. Kazde MMO ma swoje wady i zalety, trzeba wybierac to co jest, wg. Ciebie, lepsze. ;-) Opiniami kumpli sie nie kieruj, pewnie sa zazdrosni, ze Ty mozesz tak, o, kupic PACCa, a oni nie. x] Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh chyba przekonaliście mnie do kupna PACCA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() @up: oczywiście przez firmę Drom
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() lepiej zrób se wiekszy lvl i wtedy kup pacc. Twoi koledzy dobrze mówią zeby niewydawać tyle kasy na tibie.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Proponuję kupić PACC'a dopiero ~20 lvla :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma sensu robic duzego levela na FACCu. Na PACCu idzie to duuuuuzo szybciej i przyjemniej, wiec.. =p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie kupuj pacc. Nie pchaj kasy do kieszeni wstrętnym kapitalistom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Dwa razy kupiłem PACC i dwa razy tego żałowałem.
~Peace~
![]() |
![]() |