![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Może ogólnie filmik nic ciekawego ale jezu, jak mi sie przypomnialy te stare czasy sprzed 5 lat jak to sie po kafejkach grało, wszyscy noobki z p setami latali, zawsze, ale to zawsze byl gs na drodze ab-venore, ehh, stare czasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Noobki, noobki noobki... co Ty za linka dajesz? Dopiero to odkryles? Skyward juz pare lat chyba nie gra tak na powaznie..
Oto prawdziwy link!!! To byl .swf a nie jakis google video w kijowej jakosci.. troche sie laduje, ale mniej niz google video i jakosc lepsza.. :> PRAWDZIWY LINK OD SKYWARD'a który dawał kolegą w Tibii kiedy stworzył film! .swf - szybkie sciaganie i wysoka jakosci! Film jest super.. to bylo cos na miare Toxic Fire w .swf ![]() Ten przejazd kamery na calym carlin i rookgardem widzianym z góry.. gosc zabijajacy Gamemasterów!! ![]() Bylo jeszcze 4-5 innych filmów od niego.. ale nie ma juz ich tam gdzie byly ![]() "Dance", "Train" i pare innych ![]() Zaraz bedzie 100 komentarzy, ze film "wypas ziąąą", a pewnie 1/20 userow tego forum rozumie tekst tej piosenki, a ma on kluczowe znaczenie.. "Most of us only care about Money Makin" (uh makerzy? ![]() "Kids want to act like what they see." (...) Teraz ja montuje cos z starszych filmow (7.3 - 7.8) i bedzie ***** / .avi po feriach ![]()
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 25-01-2007 o 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Stare dobre czasy.... ehhh.... aż miło wrócić wspomnieniami do tamtych czasów...
Uśmiech na twarzy sam się pojawia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Powiem szczerze. Prawie płakałem ale nie nad dawnymi czasami kiedy się uciekało przed GSami w drodze na deserta, tylko nad tym jak łatwo wtopiłem moje młodzieńcze lata przed komputerem. Gdybym mógł cofnać czas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Gesior chyba trochę przesadziłeś ^^
@Topic Super filmik, długo go szukałem po forach i w google, ale ty mnie wyręczyłeś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() bardzo fajny filmik
![]() ja zaczynalem przed tiquanda update i anty-luring system....to chyba byla tibia 7.4 ??
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: POLAND/Polska
Imię: Galython
Profesja: Paladin
Gildia: Company of Boozers
Świat: Candia
Poziom: 59
Skille: ~80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No naprawde aż się łeska w oku kręci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() no pamietam te czasy. Jak lurniete potwory nie znikaly... ty byly czasy. ta grafa i te gs'y - brazowa kupa patykow : O Sd robilo sie na 15 lvl... a teraz
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
Pamiętam jeszcze, ja miało sie uhmakerów, 11 druidów z 40 m lvlami ![]() Złote, niepowrotne czasy. A zarazem zmarnowane lata... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Kamion
|
![]() ja chce starą tibie =(
niech CipSoft zrobi z 5 serverów opierających się na starym kliencie przecież to nie jest trudne a dużo osób by wróciło do gry ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Kędzierzyn-Koźle
Imię: Darkflame Druid
Świat: Celesta
Poziom: 39
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ahh... pamiętam ten film z czasów, kiedy dopiero zaczynałem grać ;d.
Stare, dobre czasy. Podziękowania dla założyciela topicu, za przypomnienie mi go : ). Pozdrawiam, Korn~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Przypominaja mi sie czasy, jak zaczynalem grac w ta gre.
Mogliby przywrocic stary wyglad Giant Spidera - wtedy mozna bylo sie go przestraszyc. Ostatnio edytowany przez XIII - 26-01-2007 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @XIII - teraz też by straszył :x A raczej odstraszał.
Co do filmu... ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Taaa... kiedyś szedłem przez PoH w nocy (Tibijskiej) Zupełna ciemność, tylko maly krąg światła z utevo lux... okno battle wyłączone... a tu nagle 4sqm odemnie wyskakuje takie coś... myślałem że z krzesła spadnę o.O (miałem wtedy 11 lat, nie śmiać się xD)
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D
Imię: sorcerer 4ever
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
|
![]() =] Film nice, ale w Tibii już nie istnieje miłość - próbujesz zyć w zgodzie, lecz co zrobisz jak Cię dwóch Szwedów na trapa specjalnie weźnie i (You are dead.) choć trąbisz jak do słupa, że zapłaciłeś i nic wartościowego nie zlootają ?
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Ehhhh wtedy ta gra to bylo cos waliles energy bombe/fielda przed gsa i gs nie szedl do ciebie i waliles z daleka hmmami/boltami
Byly tez czasy kiedy 10-20 osob siedzialo na pohu i nikt nikogo nie wyganial Rowniez Gs/gsy napotykane przy moscie dwarfow byly spoko warto czasem sobie powspominac ![]() No i jeszcze farmy uh makerow stawiales 5-10 drutow i robiles po 40 bp uh dziennie Pamietam jeszcze jak zamiast dhq byl demon legs quest Jak miales 40 lv to byles h lvl jak miales kolo 100 to byles bossem osiedla No I przede wszystkim gs wygladal grozniej nie to co teraz jakas kolorowa kupa Ostatnio edytowany przez Gunzo - 26-01-2007 o 22:17. |
![]() |
![]() |