|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafix vel Banitu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 32
|
![]() Czy oplaca sie isc sorkiem 42lvl 40mlvl na stone tomb tam gdzie sa vampy, DS, beho, CS?
Czy moze wybrac inny tomb? prosze o szybka odpowiedz a jasli byl podobny temat prosze o link |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Podziemia Edron
Poziom: 73
Skille: 21\24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() Opłaca się nawet. Jak ci poleci vamp shield ( zależy od farta i od cen na servie) to możesz nieźle kasy zarobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no ja akurat gram na Calmerze xD tu vamp to min 14k max 20-22k
a jaka objac strategie? 2 ds blocza? ile wyciagne expa/h? duze jest ryzyko, ze dedne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Mój druid z 2 ds przy mlvl 47 i 32lvl wyciąga 30-40 k/h expa .Lekkka freza i możesz paść tak jak ja wczoraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Cytuj:
nr.2 klepiesz z woi ds blokuja exp=hmmm min10k/h max 40k/h(40k do 1 taktyki się tyczy) lag=90%ded/kick100%=ded/blokniecie przez ds30%=ded/zajscie przez shamblery i vampy ![]() ja tam expie na 34ed i 53mlv
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vysal sath - 22-06-2006 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
widze, ze ty tez jestes takim, ktory stoi caly dzien w miescie i klepie mlvl albo sobie ustawia boty... mi szkoda czasu i pacca na takie glupoty co mi dadza te 15 mlvl, kiedy w tym samym czasie moge zrobic 10-20 leveli i do tego ok. 10 mlvl i sie nie pytalem, czy mam za maly mlvl. przeciez rownie dobrze moge strzelic kilka razy wiecej z GFB, kiedy w depo lezy i czeka na wydanie ~150k btw. poza tym dzieki za porady ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No na 42 lvlu już spoko możesz się wybierać na vampy tylko niestety dsy(summony) często blokują drogę. Vampy jeśli lurowane pojedyńczo nie są groźne ale niestety przeważnie są w respach po 2 i więcej. Czy się opłaca ... no cuż tomby zawsze się opłacają
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jastr - 22-06-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Cytuj:
Jestem providerem i sam sobie robie runy ..... a bota nie urzywam bo mam z kim gadać i mam 2 kompy ![]()
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Imię: Dalaros
Gildia: Ancient Element
Świat: Solera
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Cytuj:
muj kumpel ma 76 mlvl (najlepszy sorc na servie) i wali w demonki po 1000-1100 z sd a jak masz maly mlvl to bedziesz bil z ledwoscia po 150 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Moze to offtopic ale na jakim tombie bez waste mfow i z czym chodzic na 30 lvl i 36 mlvl (moj voc to Master Sorcerer) I zeby nie bylo ryzka deada. Z gory ty for answer
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to jest za tp?
Korzystajac z okazji Gdzie zwascic 25bp gfb(jaki tomb) z blokerem of koz.
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() jak epilem moim drutem na stonetomb za tp to wychodzilem jakies 20k/h epa.
hunt sie zwracal ale nie zarabialem duzo kasy, przewaznie wychodzilem na 0. moze dlatego ze bylem jeszcze niedoswiadczony, i nieumiejetnie bilem potworki ![]() odkiedy mam problem z netem to juz tam nie schodze ;/. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() DO jasnej Chol*** co to znaczy "To za tp" jestem w stone tombie i ide calkiem w prawo i schodze na dol i jest duzo ghouli 2 stalkery i 2 crypty jakies mumie slime itd gdzie jest to "Za tp"
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
@topic na tar tombie jak juz ktos pisal samemu bedzie wielki waste biorac pod uwage to ze vampy zazwyczaj spotykamy 2 na raz i to niedaleko od schodow, na lewo biegaja dsy, a na dole jeszcze wiecej vampow i bonebeast. Anecro tam nawet nie widzialem bo dalej sie nie zapuszczalem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() mam takie pytanie : co i w jkaiej ilosci jest za tp w stonetombie o 2) co trezba miec zeby uzyc tp?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() musisz stanac na teleporcie i wypowiedziec magiczna inkantacje: 'sezamie otworz sie'.
@down ja przynajmniej wiem jak wejsc za teleport.. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 27-01-2007 o 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() Dobra wyprobuje to a tak na serio to niezly noobek jestes
|
![]() |
![]() |