|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: czy chciałbys aby polska miała swój własny szard (dostępnytylko dla polaków) | |||
TAK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 67.57% |
NIE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 32.43% |
Głosujących: 37. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() to graj w ultime
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Externus :
No i dobrze mu odpowiedziałeś ! Nic dodać nic ująć ![]() Topic: Tibia ma niemieć (niemusi) shardów ...wystarczy że ma ponad 15 serwerów !!! Jeśli ci to zamało to idź graj na Otswerwie i se udwaj że ktoś tam jest i takie tam... poćwicz se wyobraźnie krótko mówiąc . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() nie podoba mi sie Tibia tylko chciabym aby tez takie miała. Może jakby napisac co cipsoftu ze chce sie załorzyc polski serwer wszystko po polsku zapiat buy to kup itd. I tylko o to chodzi moze by sie zgodzili ale jaki to by musiał być serwer ze 1 terabajt (1 terabajt = 1024 gb)
Ostatnio edytowany przez Fixiha - 11-09-2004 o 09:00. Powód: błędy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() pisze sie razem: Terabajt.
co oznacza ze zerwe ma byc 1 TB ? (nie czaje tego) A o wlasnym serwerze Tibii możesz sobie pomażyć... UŻYWAJ SŁOWNIKA I ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu tak uważasz że można by sobie pomażyć może jakby kazdy zrzucil sie po 20 zł z forum tibia to mielibyscie kase i mogli założyc taki server(za zgoda cipsoftu). przykładem może być brazylia . oni maja test server a my bysmy mieli prywatny??????????????? nie jest to dobra mysli. i ci co by sie złorzyli mieli by dostęp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: W domu
|
![]() To chyba marzenia!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() angola to ja znam bo mam FCE i ADVANCE. i co podskoczysz ja bym tylko chcał mieć polski serw i nawet jak nie masz pacca to i tak po 20 sie dostaniesz ale to tylko mazenia
Ostatnio edytowany przez Fixiha - 11-09-2004 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zreszta czlowiek sie stara, próbuje. a wy że jest debil i nie ma szns a zapytam czy któryś zwas drodzy formowicze próbował wysłał e-maila z prop. no właśnie nikt wiec jaka macie pewnosc moze sie zgodza ????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no i co zatkało?????? a może warto spr. czasami to popłaca. znacie przyslowie jak cos nie wychodzi 1000 razy to spróbuj 1001 ?????????? to na tej samej zasadzie działa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() "ADVENCE"...
Niewiem czemu, ale jakoś ci nie wierze. Anyway: Przydało by się powtórzyc pisownie POLSKĄ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Ludzie, ja zaraz coś na krzeslo zrobię... "Zatkało was" Tak zatkało nas!
PS. Używaj Znaków przystankowych i czytaj napisany tekst... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Czemu tibia nie ma szardów? odpowiedź jest bardzo prosta. Bo CIPSoft jest właścicielem Tibii, nie sprzedaje klientów więc zarabia na paccach. Jeżeli się chce zarabiać na grach online z szardami trzeba sprzedawać klienta ... chodzi o kase i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nieobecny.
|
![]() Słuchaj.
SKĄD CHCESZ WZIĄŚĆ OPROGRAMOWANIE NA SERWER? Wyzywasz nas że nie spróbujemy: to sam rusz tyłek i wyślij maila jak jesteś taki mądry. Myślisz że CIPy dadzą ci z miejsca oprogramowanie na serwa? W tym kodzie jest wszystko, a ty chcesz to dostac ot tak? <pff> Nikt tego nie próbował, bo każdy wie jak jest, zresztą, myślisz że czemu służy projekt OTServ ? Pozatym: za 3 posty pod rząd otrzymujesz upomnienie. Za umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną zostajesz wyśmiany. Za rzucanie się do każdego i głupoty dostajesz status dziecka, które nie wie co mówi. Wnioski: Wykożystaj profity przecinków i kropek. Nie bulwersuj się tak. Naucz się podstawowych praw rynku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Heh... $corcerer zgadzam się z tobą w 100%. Fixiha, a ty uważasz, że znasz angielski? Ciężko uwierzyć, jeżeli nie umiesz dobrze się posługiwać ojczystym językiem - polskim. I mała rada: używaj opcji "Podgląd posta".
A tak na marginesie: Cytuj:
![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 12-09-2004 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Może jest ze związku dwujęzycznego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Po 1 spolszczenie Tibi ciężkie do wykonania , polski ma skomplikowaną składnie , przykładem może być diablo 2 , często polska wersja bardzo niegramatyczna , jako przykład dam liczbe mnoga battle shield , liczba mnoga to w angielskim battle shields a w polskim : 1 tarcza , 2 tarcze .... 10 tarcz ... wiążałoby sie to z całkowita przebudową oprogramowania serwera
Polski PRYWATNY serwer Tibi wogóle nie wchodzi w rachoobe , oprogramowanie serwera ma do wglądu jedynie Cip Soft , a prywatny serwer wiązałby się z udostępnieniem oprogramowania . a potem na pewno były by przecieki oprogramowania i każdy by miał prywatny serwer ta opcja CAŁKOWICIE odpada Cipowie chcą jeszcze na Tibi zarobić . kolejna sprawa nie wiem kto by na takim serwie grał , masa nie mówiąc że wszyscy Polacy to noobki , ciągle prosza o kase i itemki ... bo Polak , nie dzięki ja zastaje na mojej Harmoni jak cos jeszcze wymyśle to dopisze |
![]() |
![]() |