|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Historia zaczyna się w momencie kiedy zaczynamy wojnę z przeciwną gildią. Zadajemy im duże straty, dziś pada on nich 112k z rs'em i traci rare seta. Wojna to wojna, trzeba ponosić ofiary, ale kilka godzin później dzieje się coś dziwnego. Przeciwna gildia zabija postać kolegi, który jest w wojnie innym charem, a nikt postronny nie wiedział, że owa zabita postać to jego char. Kumpel loguje się w temple i chce się dowiedzieć o co chodzi i oto co widzi:
http://img128.imageshack.us/my.php?i...5950660xv3.jpg http://img511.imageshack.us/my.php?i...7199055db6.jpg Przykład piep****** korupcji, jeżeli przeczya to jakiś senior tutor, który sądzi, że można coś z tym zrobić - proszę o kontakt. Osobiście wysłałem e-mail do Customer Support, zrobiłem temat na tibia.de, tibia.com i mam nadzieję, że jest szansa ukaraania owych ludzi i sprzedajnego GM'a.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() To was moze oduczy pkowac noobami ;]
Ostatnio edytowany przez Hupe - 03-04-2007 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() On tylko napisał że dowiedział się to od GM-a czyli puste słowa rzucone na wiatr..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Taa jeszcze troche i Taifun napisze że to Guido go wepchnął za rampę i dał mu kicka i tylko dlatego zginął ~.~ Każdy może sobie napisać co mu się spodoba, może to dla niego korzystniejsze niż danie komuś powodu do szukania zdrajcy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Zabawne ale na każdym forum ludzie piszą coś o zdrajcach itd., nie wiem czy mieliście jakieś sytuacje, że wasz kumple za k-arma sprzedali, ale w większości znamy się z rla albo ze 2-3 lata w grze, więc nie ma mowy o ty, że ktoś kogoś sprzedał. @Hupe~ To są nasze mainy, to nie my zaczęliśmy wojnę z Cursed, a Ron sam zaczął nas na*******ać, więc nie wiem o co masz pretensje.
![]() |