|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Białystok/Venore :P
![]() |
![]() Witam!
Jak więc napisałem w temacie chcę wiedzieć dlaczego high levelove postacie za byle co odrazu mówią-Hunted.Dzisiaj miałem taki przypadek a działo sie tak: pare osób zrzuciło parcele a ja polozylem pare przed gościem(Polakiem) jak odszedl od depo powiedział tak: Ok. Giniesz. (ja na to)niee (on)Tak. I tak to się skończyło.Chcę więc wiedzieć dlaczego oni to robią? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zwykle nastraszanie n00bow i wykorzystywanie wlasnego lvl (power abusing)
Najczesciej taki high lvl cie nie zabije bo po co ma tracic limit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() EEE tam gadnie.
szkoda fraga na jakiegos goscia co tam tylko pod dp cos powiedzial albo niegrozniego zrobil przeciez Cie nie zabija - latwowierny jestes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Eeeee... nie byłbym taki pewny. 2 dni temu mnie zabili za to że mi gostek zaczął na privie spamować to mu powiedziałem stfu noob. I się na mnie rzucili 70 knight, 41 knight i 28 palek. I znowu 2 lvle w plecy, ale już odrobiłem. Btw. miałem 40 lvl.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja ciagle slysze hunted... ostatnio slyszalem je od 2 osob z najpotezniejszej rodziny na moim serwerze, bo nie chcialem jako pierwszy wyslac bp sd parcelem do jego uh makera. a lista dedow sie jakos nie powieksza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ozon18
trza bylo ingnore ^^ bawia sie. na takim 70 lvlu expa duzo do robienia a rozrywek malo ![]() i jak oni Cie zabili? na expowisko Ci przyszli? czy pod dp? jak jestem daleko od pz to raczej nie czuje sie zbyt pewnie i bacze na to co pisze i do kogo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() Najlepszym rozwiązaniem jest przeżucic się na serwer non-pvp, tak jak ja zrobiłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Adrian
zanudziłbym sie na śmierc na serwerze non -pvp co to za frajda jak wszyscy moga bezkarnie robic to na co maja ochote? gdzie wielka polityka i niepewnosc czy ktoregos dnia paru niby sojusznikow nie zjawi mi sie na guardach z textem "now you are dead" a potem jakas zemnsta albo cos albo mozna jakis zlodziejaszkow czy innych dupkow ponaparzac. co to za frajda jak by to wszystko zabrac i tylko bluzgi by zostaly? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Odszukali mnie w kopalniach dwarfów... Potem zablokowali podczas ucieczki i nie moglem sie ruszyć a ich przesunąć bo się zablokowali energy fieldami
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() ja dostalem hunteda bo nie chcialem sprzedac kuszy za 80gp. Fakt najpierw krzyczalem ze sprzedam za 80. Potem koles powiedzial, ze skoro tak to kupi 5. Ja mu na to ze jednak nie sprzedaje. Kulturalnie przeprosiłem, powiedzialem ze nie znałem ceny wiec od tak rzucilem 80gp i nawet chcialem mu jedną kusze dac za free. Ale on sie upierał. Glupi brazylian.. Ostatecznie jednak minelo juz pare dni a on wciaz nic mi nie zrobil. (50 lev mial a ja 18)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Wszystko zalezy od sytauacji i od osoby. Przeciez jesli sie ma 70 lvl i np. jeszcze jest sie RS to nikt normalny kto chce jeszcze pograc nie zabije kolesia na 10-15 lvlu tylko dlatego ze cos tam raz powiedzial bo wtedy zaraz zlapie bana...chodzi glownie o to aby postraszyc delikwenta...no chyba ze to cos bardziej powaznego...wtedy jesli nie osobiscie to kogos nasle kto nie dostanie odrazu bana...
![]() Pozdrawiam ![]()