Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-09-2004, 17:07   #1
Froggis
Guest

Smutny Pomocy Ludzie !!

Ludzie Pmocy
Mam na imie Bartek. Mam 15 lat w "Tibie" gram od paru miechow , mam knighta 32lvl i pewnego dnia gdy poszedlem do cafe , poniewaz w domu mi siadl internet , to jak wrucilem do domu okazalo sie ze mam hacka .Pare dni szukalem rec kaya ,gdy wkońcu znalalzem postac byla juz bez rzeczy!! Nie pisal bym tu jak by tylko na tym sie skonczylo ,lecz dowiedzilem sie ze jestem hunted !! Od hight lvlowcow miedzy innymi Norka , Masakrowca i wielu ich qumpli .Gdy mialem hacka gosc krad mna rzeczy sprzedawal paca ,ale nie da sie wytlumaczyc tego ze mialem hacka ani norkowi ani masakorwcowi ani ich qumpla ! Nie wiem co mam robic poniewaz bardzo che grac ta postaca a nie mam nic!!Nadodatek mam dlug 60k krtore im niby oddac ,Ale przeciez to nie moja wina ze mialem wlama !! I prosl bym high lvlowcow z tibi z aldory o pomoc,zeby mi odkrecili chociaz te niesluszne hunted Bo ja nie wiem co robic ,duzo pracowalem nad ta postaca a teraz wsztko moze przepasc !!!! Jeszcze Raz Prosze o Pomoc !!!

Froggis !! Aldora !!

Ostatnio edytowany przez Froggis - 15-09-2004 o 17:24.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-09-2004, 17:18   #2
Mashour
Guest

LOL

Najlepiej to dowiedz sie kogo ten chaker zabił albo okradł i mu zaplać albo zrób sobie nową postać. Albo jeszcze inne rozwiązanie. Mozesz pójść na caffe tam gdzie grałeś i cie schaczyli i złapać sprawce tego chacka, i żeby Ci oddał wszystko co ukradł i wtedy zapłacisz tym co chaker zrobił coś
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2004, 17:30   #3
Froggis
Guest

Smutny Ale

Sluchaj z cafe to bylem ale wiesz jak to jest nikt sie nei przyzna i pozatym dalczego ja mam oddawac za cos czego ja sam nie zrobilem A pozatym wiesz ile to robty z nwoa psotacia Ze skilami i wsztkim
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2004, 17:31   #4
Wukio
Użytkownik Forum

Wukio's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż

Domyślny

Schakowali cie programem , ktory zapisuje wszystko co sie na klawiaturze robi(np. Apstraka czy jakos tak). Wiem to bo chyba na kazdym cafe na ktorym gra sie w tibie jest przynajmniej jeden tego typu program ;/( w moim miescie na cafe tez jest). Nie wiem co mozesz z tym zrobic bo nigdy hacka nie mialem. Ale jak chcesz zeby innym sie to nie przytrafilo co grajom w tym cafe to powiedz o tym programie wlascicielowi. On bedzie umial to usunac .

Powod:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Nienawidze tych je***** ktorzy pastwiom sie na kontach innych graczy .
Wukio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2004, 19:54   #5
Paladyn_Cichy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 06 2004

Domyślny

Dobra, juz sie wszystko wyjasnilo

Ostatnio edytowany przez Paladyn_Cichy - 15-09-2004 o 20:41.
Paladyn_Cichy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania