|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ludzie Pmocy Mam na imie Bartek. Mam 15 lat w "Tibie" gram od paru miechow , mam knighta 32lvl i pewnego dnia gdy poszedlem do cafe , poniewaz w domu mi siadl internet , to jak wrucilem do domu okazalo sie ze mam hacka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Froggis !! Aldora !! Ostatnio edytowany przez Froggis - 15-09-2004 o 17:24. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Najlepiej to dowiedz sie kogo ten chaker zabił albo okradł i mu zaplać albo zrób sobie nową postać.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Sluchaj z cafe to bylem ale wiesz jak to jest nikt sie nei przyzna i pozatym dalczego ja mam oddawac za cos czego ja sam nie zrobilem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż
|
![]() Schakowali cie programem , ktory zapisuje wszystko co sie na klawiaturze robi(np. Apstraka czy jakos tak). Wiem to bo chyba na kazdym cafe na ktorym gra sie w tibie jest przynajmniej jeden tego typu program ;/( w moim miescie na cafe tez jest). Nie wiem co mozesz z tym zrobic
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() Dobra, juz sie wszystko wyjasnilo
![]() Ostatnio edytowany przez Paladyn_Cichy - 15-09-2004 o 20:41. |
![]() |
![]() |