|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Czy moglbyscie wskazać mi miejsce gdzie moge znaleźć banshe ( nie bedzie to qest spoiling) z checia sobie zsoluje banshe
![]() Dlatego prosze o pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() No to tak idzes zna poludnie od thais, tam bedzie takie cos ala budynek to ejst pz(jak by ktos chial uciekac przed pk). Wyzej kupuje sie blessa. No to shodzisz pietro nziej i tam pom meidyz pltkami (chyba czarne) powino byc pole z taka ziemia. Kopieesz w neij kilofem hop w dol (uwaga moga byc zloorowane ds-y) i tak miej wiecej na poludnowy zachodz bedize korytazyk s tam na pcotake 2 ghule i brakma lvlowa (na polnocny zahcod sa 2 dsy) a na poludnie jakies badzim raty i cos tam jescze. A za bramka lvlowa pero nizej wpierw w prao potem w dol i potem znowu w prawo i bedzie banshe.
od 25lvla ![]() Ostatnio edytowany przez Fast'sesef - 03-11-2004 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Bramka lvlowa od ? jakiego lvla ?
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Podziemia Isle of King... powinno zaspokoić twoje rządze banshee i innych potworów
![]() ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() schody od czego sa ?
przeciez nie bede stal i czekal az banshe walnie mi kombo za 300 jak zacznie zwiewac to podobno nie "spiewa" tylko proboje sie leczyc wiec .. sd na uspokojenie wlasnie ogladalem screny z solowania 31 sorca z 42 mlvlem obecnie mam many 600+ wiec wystarczylo by na przyjecie 2 max hitow banshe . Jaki obszar maj hity banshe spiew ? takie jakk gfb ? interesuje mnie spawn pod thais ( schodki roX ) ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() zadziwiasz mnie
![]() ![]() pozdro. PS : nutki maja zasieg kolo 6 kratek.
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Thais ;-)
Imię: Warrior Futurity
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 165
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() to byly screne raptem 3 -4 i koles nie dostal ani jednego takiego ataku
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Co do tej bramki to nie wiem czy jest czy nie, ale jest jeszcze jeden banshee pod thais. Idziemy najdalej jak się da na południe poniżej cycków i potem brzegiem w lewo. Tam wchodzimy na górke po parcelach. Dalej mamy ruiny jakiegoś domku, używamy kilofa w jednym miejscu(wyróżnione jest) i schodzimy na dół. Tam są dwa stalkery. Znowu używamy kilofa, nie pamiętam gdzie, trzeba obstukać całą podłoge i schodzimy do pokoiku ze schodami. Gdy zejdziemy po schodkach spotykamy banshee bez żadnej bramki lvl. Nie wiem co jest dalej bo musiałem uciekać
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To jest dokładnie ta sama banshee co w poście wyżej tylko poprostu można do niej dojść dwiema różnymi drogami... z czego jedna prowadzi przez bramkę dla 25+ lvl... ![]() Ostatnio edytowany przez slawo - 05-11-2004 o 00:02. |
|
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() Mam takie pytanie. W podziemiach pustyni, w pobliżu miejsca z 2 beholderami jest takie miejsce z jednym Banshee, ale żeby się do niego dostać trzeba przejśc przez teleport. Pomóżcie prosze, powiedzcie jak dojść do tego Banshee, i czy po drodze do niego jest dużo powotrów. Ja sam nie mam zamiaru tam iść :tongue:, ale żebym przez przypadek sie tam nie wpakował :tongue:.
Żeby nie był off topic, to powiem tylko, że banshee dla facc są chyba tylko w podziemiach pustyni i w pobliżu thais. |
![]() |