|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() Nigdzie nie widziałem tego filmiku na tibia.pl
Zachowane są tam proporcje obu postaci tak jak w rl tibii i pokazane jest jak spisują się obie postacie, zresztą sami zobaczcie ![]() http://youtube.com/watch?v=FXzleuovtF8& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: 127.0.0.1/localhost
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Daj IP OTS'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() toz wiadoma sprawa ze 300 druid nie ujebie solo 200 knighta a co dopiero 290 :O
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() hahahaah lol 2007
system of a down-war
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Yhy, swietnie porownanie, tylko szkoda ze to OTS.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Hehe...Po pierwsze - Tibia.pl nie jest strona o otsach.Po drugie - umiejetnosci ownerow ,ktore graja owymi postaciami pozostawiaja wiele do zyczenia.
@Down - oczywiscie ,ze zauwazylem - tym bardziej ,ze zaczynalem grac w Tibie tamtych czasach ![]() Tym niemniej praktycznie wieksza czesc duelu opierala sie na staniu w miejscu wiec trudno zeby ownerzy tych postaci zaprezentowali cos wielkiego. Ostatnio edytowany przez Bound for Glory - 10-03-2007 o 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() @up
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale przynajmniej nie korzystali z uh-bota ani aim-bota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() To tylko OTS, nie można tego brać na poważnie, do prawdziwej walki EO vs MDW mu daleko... chociażby dlatego, że to nie oni kierowali tymi postaciami.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() tak na bank eternal by nawalal w orsha z broni i caly czas sie przebijal i to jeszcze po 100+ a pozatym jak MDW wali z poxa to powinien walnac za 20 a nie za (i tu widzialem 3 cyfrowa liczbe) wiec niegadajcie ze proporcje sa dobre
Ostatnio edytowany przez viper555 - 10-03-2007 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Filmik jak dla mnie beznadziejny, nie spodobał mi się wcale. A już miałem nadzieję na filmik z test servera :/
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Topic Nawet nawet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Eee a czemu w pewnym momencie przestałeś sie uhać i czekałeś aż cie zjedzie do red hp i potem uh?Chujowe porownanie kto jest lepszy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Po 1. Ten OTS to chyba fast attak?
Po 2. Dragon Wielki mogl by na utani gran hur, time ringu i bohach tryzmac go na dzstans, chodz niewiadomo co bym zrobil taki ED ktory pierwszy raz walczy na pvp ![]() Po 3. Czemu Matej nie pil MF? Po 4. Ogladalem z 6 filmow jak zabija EO i zawse uzywal b arrows ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: 3miasto
|
![]() Cytuj:
Jakby to było w prawdziwej tibii to by sie na*******ali tak długo, aż by komuś net kiknoł. EO max z exori walnie 600 (moze wiecej moze mniej) w innego playera i z ice rapiera tez okolo 250, a MDW jednym uhem ma hp na maxa. Tak samo w przypadku eternala. Spróbuj solo go zjechac z 4,5k hp gdy ten sie jeszcze uha. Jednak MDW miałby większe szanse na zwycięstwo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Haha, chyba zartujesz :d EO zapewne bilby z burst+explo, moglby ich zabrac duzo wiecej niz taki Mateusz, a zwiac Mati tez by nie zwial, choc pewnie teoretycznie moze biegac szybciej
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ale ty jestes...inny. "Inny rodzaj tibii", szybszy atak, nie sami wlasciciele grali postaciami tylko dzieciaki ktore chcialy sie poczuc jak eo albo mdw, inna taktyka a ty mowisz ze to inny rodzaj ahah lmao!
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() thaiswar.hopto.org
@Topic: To wiadomo, że na OTSie jest zupełnie inaczej i w ogóle...z tego co wiem to MDW gra od początku na Non-PvP a taki EO gra na Amerze gdzie jest PvP a więc jednak EO miał by większe szanse na wygranie no bo w końcu umiejętności się głównie liczą. Ale wiadomo, teraz jest system Hotkeyów a więc nie jest już tak trudno jak za czasów Tibii 7.6<~ chociaż i wtedy pełno ludzi jechało na Botach.
![]() |
#20 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() 1. Najważniejsza rzecz, o której najwyraźniej zapomniało wielu ludzi: ważny jest KTO steruje postacią, a nie tylko sama postać.
2. EO, jak pare osób wyżej powiedziało, używałby BA... 3. Orsh na OTSie, a w rl Tibii to 2 różne rzeczy... 4. Nie ważny jest lvl... |
![]() |
![]() |