|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Yoyo tu sa linki do 2 pkowan a konkretniej jest to czesc pierwsza i krecona za tydzien po banie czesc druga ;p
http://members.lycos.co.uk/panwizzar.../NieWierz1.rec http://members.lycos.co.uk/panwizzar.../NieWierz2.rec cya za jakis tydzien ide znowu pkowac ;p oczywiscie low lvle bo ja nie hakuje tych postaci tylko je robie ;p Comment plxxor ;]]] Ostatnio edytowany przez WizzArD - 13-09-2004 o 20:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Chcialbym cie dopasc na AZURA moim sorcem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Mamy taki team na azura i szukamy skulli... zle byscie skonczyli z dwoma palami i z druidem z zerkami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @ te 2 posty up
Muahahahahahahahaha wiecie ile ludzi mi to mowilo?? poza tym to jest off topic bo nie powiedzieliscie nic o filmie, chyba zaloze sobie postac do pkowania na azurze zeby zobaczyc tam takich twardzieli jak wy muahahahaha Ostatnio edytowany przez WizzArD - 12-09-2004 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ej moge wiedziec, czemu to jest takie nudne? Bo tak troche nie rozumiem po co PKowac gosci blisko miasta gdzie sa jeszcze inni ziomale, ktorzy cie zabija ? Zreszta nie miales z tego zadnej korzysci. Narxx...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ja nie pkuje dla korzysci tylko dla zabawy, jak cos mi wypadnie i tak daje to rl friendsom ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
hehehe ja po prostu spotkalem tych typow wczesniej ich nie znalem to co mialem im oddawac tego fsa? ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Niektórzy piszą od razu o tym co by nie zrobili komus kto PKuje, gdy widzą film o Pkowaniu, tez mi sie kiedys wydawało ze PK sa źli okrutni i w ogole.
To jest gra i o to w niej chodzi żeby z niej nie wypaść sam mam chara od qmpla z Rl którym Pkuje-,-. Pkowanie jest najbardziej atrakcyjnym zajeciem tej gry ![]() Taka jest moja skromna opinia, Uważam iż ludzie piszący w sposób "pojechałbym was, dojedziemy was kiedys" maja zamiar tylko posty nabijac bo ni to opinia na temat filmy, ani coś konkretnego ![]() Co do filmu jeszcze nie widziałem własnie bede zaraz ogladal ![]() ![]() Nie ma jak to noobek błagający o życie Plx ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Nohinute dobrze to ujoles
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() no nareszcie ktos mnie pochwalil >;]
dzisiaj znowu pkowanie xD z 2 kumplami z rl ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() noi good pkowanie breht a lurowanie to jzu wogole zabawa
![]() wiem cos otym ban na danubi za lurowanie ![]() mauhahaha plzzz stop ![]() breht w sumie ;] mnie tam nieobchodzi czy ktos pekuje czy nie jak widze skulla ponizej 40lv zabije se jak widze ze ktos pekuje tez zabije ale czasem znow sam pojde kogos zabic sprawdzajac pvp ;] danusia idz na pvp enforced pk w exp bendzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
heheheheh ;p co do tego plz no kil :< br!??! hehehe i postanowilismy z rl kolegami isc na inferne ;p takze bede expowac ;] Ostatnio edytowany przez WizzArD - 18-09-2004 o 09:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Jeśli chodzi o cz.2 pekowania to graty, bardzo długo się trzymałeś
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetne filmiki i wogóle. Żeby lev 8 taką żeź zrobił, i tak długo bronić się przed kilkoma kolesiami w drugim fimiku to trzeba być naprawde dobrym. Tak dalej.
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
|
![]() Szkoda ze nie mam postaci na Azurze....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() hehe spoko ten 1 filmik a 2 tez
![]() Ostatnio edytowany przez mateomen - 19-09-2004 o 09:07. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() a na drugim filmiku padlem bo juz uh nie mialem ;p tak bym jeszcze troche pozyl ;p
Ostatnio edytowany przez WizzArD - 20-09-2004 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() wiesz mi nietrzeba takich itemow ale to co mi to zwisa chodz zawalisz mi dp free itemami
![]() a tak pozatym to sobie zawalaj jakis noob sobie weznie te rzeczy ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() wizzard zrob postac na valori bo samemu to tak nudno i wogole dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 19-09-2004 o 12:09. |
![]() |
![]() |