|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam pytanie otóż mam 24lvl ED mlvl 26 i nie wiem gdzie expic ;/ mam pacca myśle narazie o zółwiach i o tombach ale niewiem czy tam sobie poradze i w jakim tombie. Czy ktoś mógłby mi polecić gdzie expic ?
P.S Prosze nie pisać np : "Tomby" bo nic sie nie dowiem moglibyście np napisac dlaczego tam,jak leci szybko kasa itp Z góry ThX
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() bierzesz volcano roda + duzo mana fluidow i idziesz na scaraby do czasu az bedzies zmogl robic monka/dsa (26/27 lvl)
na scarabach wiele nie zarobisz ale za to exp niezly,piszac duzo mfow mam na mysli kolo 5-6 bp i tak exp do tego momentu potem jak juz bedziesz mogl robic dsy to dragi i tomby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Ja moim druidem siedzialem chyba na tombach i potem z monkiem na scarabach w okolicach twojego lvlu ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja do 25lvlu expiłem na rotach na LB i na tombach, od 27 tylko piraty z monkiem, i powiem ze na nich do 40 mozna spokojnie leciec. Robi się ok 25k exp/h a w kasie jaies 1,5k do tego itemy warte drugie tyle. Niestety mozna nieprzerwanie expic tylko jakies 1,5h bo sie konczy cap, chyba ze nikt nie zbiera itemow pirackich. Expiąc z quagmire rod i 2 monkami na poziomie pierwszym zuzywalem ok 4mf na godzine, lepiej się expiło niż na guardach, a do tego mało ludi tam jest.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja też mam druida i expie nim na tombach.
Najlepiej wybierz tą po prawej stronie murów ankrahmun. Jeśli nie wiesz gdzie to , to napisz do mnie to screena ci zrobie. P.S ok. 20k expa na godzinke ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Cap akurat nie jest szczególnym problemem na piratach - na 1 poziomie (1 nad poziomem z katapultą i statkami) jest skrzynka pocztowa. Wystarczy zabrać parcelkę albo dwie i mozna wysyłac sobie lootbagi do domu (zakładam, że kazdy mający pacc ma dość rozsądku żeby zrobić postmana jak najszybciej).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
|
![]() Moze z jakims shoterem i blokerem isc na dragi a nawet dl (z hmm )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Waste UHów blokera.... Tak jak mówili przedmówcy idź na scaraby, albo na tomby (w niektórych nawet na -2) niestety dokładnej mapy ci nie podam bo taką sam możesz znaleźć ![]()
![]() |