|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Witam!
Ostatnio, przestał działać mi Windows Media Player, ze względu na brak licencji. Szukam programu, dzięki któremu mogę w łatwy sposób zapisać pliki z komputera na odtwarzacz mp4. Zależy mi, aby program był darmowy. Proszę o rady!
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Kup oryginalnego windowsa/zainstaluj linuxa.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzięki! Nigdy bym na to nie wpadł! -.- @topic A jakiś program do zaisywania obrazków 'JPG na mp4? Prosze o pomoc!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ja zapisuje przez iTunes, ale mam iPoda Shuffle od Apple.
![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I jak uruchamiam WMP to wyświetla się komunikat o aktualizacji, klikam "instaluj" i pisze ze nie oryginalny ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Więc masz piracki system. Na drugi raz, panie legalny, pomyśl do jakiego softu się sciąga patche/aktualizacje, a do jakiego nie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up: Słuchaj, nie każdemu chce się wydawać tyle kasy na tak zbędne gówno jakim jest orginalne oprogramowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A do mp4 nie było dołączonego softu?... -.-"
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() a ja mimo też że mam nieorginalny system i zainstalowała mi się ta cholerna poprawka (bodajże KB905474) to ja mam na nią sposób żeby mój system stał się orginalny
@topic ja mam tak że podłączam mp3, wchodzę na mój komputer i dysk wymienny i wklejam tam piosenki i to wszystko |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Windows xp sam z siebie potrafi rozpoznać urządzenia masowe podpięte przez usb więc nie widzę w czym problem.
Ewentualnie przecież urządzenie (mp3, mp4, ipod) musisz mieć oryginalne więc co za problem odwiedzić stronę producenta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Już wszystko gra. Wielkie dzięki za pomoc tej osobie, która przypomniała mi, że istnieje cos takiego jak "dysk wymienny". Wielkie dzięki! Sorki ale mnie siedzę cały czas w mp4 więc zadałem takie newbowskie pytanko. Ty jeszcze raz!
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikt ważny
|
![]() Z tym, że kopiowanie bezpośrednio do pojawiającego się dysku wymiennego nie zawsze jest bezpieczne.
Kiedy nie jest? Kiedy dysk wymienny nie ma windosowskiego systemu plików. najczęściej jest to FAT16 jeśli dysk nie przekracza limitu dla tego formatu, więc nie ma się co martwić, jednak problem pojawić się może, jeśli mp3-ka posiada jakiś dziwaczny system plików. Raz się spotkałem z taką niemiecką produkcją. Wgrałem na nią muzykę a potem przestała w ogóle działać.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |