|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Biedactwo
![]() ![]() Spoil: ![]() Wreszcie coś się duskom udalo :<
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix Ostatnio edytowany przez IceMaster :) - 24-03-2007 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() plz daj ktoś rehosta - musze to zobaczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() chciałeś uratować zwida??
@edit inteligentna wypowiedź -.- Ostatnio edytowany przez *Vjefroon* - 24-03-2007 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d
kara.rec ilosc sciagniec 180 lol @ktos tam co pisal padasz nie padasz tylko "LEZYSZ K****" ;]]
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 24-03-2007 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Imargam 1:2 Taifun Devilry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wcale nie znoobil, probowal ratowac Zwidka co mu sie udalo;> ale niestety ofiary zawsze musza byc ![]() Btw. Podobaja mi sie wasze akcje na furorze, zawsze sa ciekawe;> open battle sie nie boicie widze;p
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do filmu, własnie obejrzałem i to co o tym myśle.. ;]
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;] Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;] pozdr ; ] ps. znowu pare noob charow po stronie Vision ![]() ps2. pierszy raz widze jak Taifun cos pisze oprocz czarów ;D Cytuj:
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 24-03-2007 o 12:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
![]() |
![]() @Offtopic: Nie wiem jak wy ludzie lubicie Duskiness, przecież Taifun to jest człowiek który daje Paymenty ludziom od 100lvla jeśli nie chcą dojść do niego do Gildii. Ogólnie nie wiem dlaczego tak się ludzie mścicie na Imargamie, może za to, że dużo gra bo lubi grać i osiągnął lvl który wy nie umiecie osiągnąć...
@Topic: Szkoda, że padłeś bo Ja tam do Ciebie nic nie mam. Raz tylko zobaczyłem, że od jakiejś dziewczyny przy ataku na Ab'Dendriel chciałeś Armor i Ci dała Knight Armora i ludzie robią z tego jakąś tragedie. Jest w tym różnica prawda, że on wziął Knight Armora a nie jak Taifun Devliry który bierze lvl i jeszcze chce Payment jak ktoś nie chce dojść do jego Gildii. Ogólnie to Open Battle było takie sobie ; ) P.S: W Fragach było 5:5 no ale licząc jeszcze zginięcie Spaawa i Czipsu to 7:5 dla Vision ; ]
![]() Ostatnio edytowany przez Tiases'Master - 24-03-2007 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() A co maja grac jak na non pvp? Zero rozrywki? Gdybym mogl bym teraz zamienil mojego 68 msa na 50 msa na pvp -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT> Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;]
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 24-03-2007 o 12:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Krotoszyn
Świat: Selena
![]() |
![]() Także można dodać, że Imargam nie przeżywa tego zginięcia a wręcz jeszcze się tym chwali, że pomógł koledze...Według mnie to nie jest żaden "Noob" czy jakoś tak tylko normalny Tibiijczyk który gra dla przyjemności. A co do po pchnięcia to chyba sam nie wszedł w Trapa prawda?-.-'
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 24-03-2007 o 12:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() mozna prosic o rehost?
z gory dzieki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Pwn3d :| Mmmm Go Go Vision pwn dusks
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |