|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Sterkowiec
![]() |
![]() Mam problem
Jestem na 7 poziomie i zastanawiam sie nad wyborem profesji. Nie bylo by w tym problemy, gdyby nie mialbym 17 z walki toporem 17 obrony tarczą i 12 z walki wrecz. Własnie, czy z takimi gabarytami warto zostać czarodziejem? :confused: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Jak chcesz grac sorcem to nim graj ~. Jedyne co moze lekko przeszkadzac to skille w axe (ani zbyt silne, ani zbyt tanie, ani zbyt lekkie - chyba najgorszy typ broni dla sorca), no ale to i tak sie szybko zatrze a reszta bedzie zalezec juz tylko i wylacznie od twoich umiejetnosci a - warto pamietac - postacia ktora sie chce grac gra sie duzo przyjemniej niz ta postacia ktora sie gra tylko dlatego zeby byc silniejszy/szybszy w expieniu itp.
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja polecma palladyna fajniue nim sie gra na poczatku szybko skile ida tylko z trzeba zainwestowac w bolty to jego - ale co tam gra palladynem to cyztsa przyjemniosc polecak pallka
|
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: ELYSIA
![]() |
![]() kazdy mag zaczyna przeciez ze skilamu jakiejs broni i shielda bo magii na rocku nie da sie uzywac wiec jesli oni dali rade sie podszkolic to ty nie wystarczy stanac w miescie i zucac zaklecia jesc znowu zucac zaklecia i znowu jesc
![]() ![]() ![]() a tak wogle zgadzam sie z przedmowca ze fajnie sie gra paladynem teraz juz to wiem niestety gram juz jako knight ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
![]() |
![]() Vaxxia, jestem z toba
![]() Nie sluchaj nikogo. Graj kim chcesz i jak chcesz. To gra. Jak chcesz mozesz nawet paladyna do club zrobic, albo knighta do dist. Chcesz sorcka? Graj nim ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja na twoim miejscu grałbym Knightem jesli dopiero co zaczynasz grać w Tibie a co do skillów dla Sorka i Druida to nie musisz trenic bo dla charów z przynależnością magiczną najważniejszy jest M lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Graj sorcem obecnie jest najlepszy
Odświez |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Eee, może raczyłbyś spojrzeć na datę założenia tematu... a nie bez sensu odświeżasz temat którego autor od tego czasu zdążyłby wbić z 200lvl... -.-