|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() Nie znam ale wiem jak go zdobyć
![]() Po prostu zaloguj się na do tibii na swiat, którego ip potrzebujesz a następnie w Menu start jest opcja "uruchom" (klik!) i w zależności od tego jaki masz system operacyjny wpisz tam comand(dla 98) lub cmd(dla 2k i XP) otworzy ci siętakie fajne okienko ( ![]() P.S. kiedy to zrobisz to proszę, abyś o tym powiedizała i powiedz wszystkim jaki jest ip aby oszczędzić kolejnych postów oraz aby w przyszłości ktoś też na tym skorzstał. Tylko pragnę przypomnieć, że czasami adres ip serwerów się może zmienić, gdyż CipSoft przenosi czasami światy na inne, lepsze serwery więc zanim poprosisz administratora twojej sieci o zwiekszenie przepustowości na dany adres ip upewnij się, czy ów adres jest aktualny a jeśli po tym jak pogadałeś/aś ze swoim administratorem, który ułatwił ci życię a potem CipSoft zmienił serwery to nie zapomnij poinformować o tym administratora (on sami nie przerzuci tej lepszej przepustowości na inny ip ponieważ nie będzie wiedział o takiej konieczności). Uff, to chyba wszystko prawda? Tak? no to pa ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
_________________________________________________ yeah wystarczylo wpisac netstat i mi wyskoczylo to okienko ![]() 62.146.78.207
![]() forum o tibii www.wotd.prv.pl rejestrowac sie please * Ostatnio edytowany przez behama - 22-09-2004 o 09:54. Powód: yupi ? :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() aha, nie nam się dobrze na ME i z tego co słyszałem ten ststem nie jest zbyt wiele wart
![]() Specialnie dla ciebie założyłem postać Zdrapeq na Novej i sprawdziłem IP Oto ono: 62.146.78.207 Wszystko? Yes? Good. Bye. Edit: strit zrobiłem ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 22-09-2004 o 11:39. |
![]() |
![]() |