Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-09-2004, 09:17   #1
behama
Użytkownik Forum

behama's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<

Domyślny Adres IP novei.....

Zna ktos adres ip tego swiata?? bo szukam szukam szukam i nic prosze o pomoc !!

forum o tibii
www.wotd.prv.pl rejestrowac sie please
*
behama jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-09-2004, 09:31   #2
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Nie znam ale wiem jak go zdobyć
Po prostu zaloguj się na do tibii na swiat, którego ip potrzebujesz a następnie w Menu start jest opcja "uruchom" (klik!) i w zależności od tego jaki masz system operacyjny wpisz tam comand(dla 98) lub cmd(dla 2k i XP) otworzy ci siętakie fajne okienko () wpisz tam "netstat -o (czy. netstat odstęp minus o-jak Olga {1 pionowo j/k}) odczegaj kilka sekund aż wyskoczą ci wszystkie adresy. jeśli nie masz mc to powinien być tylko jeden adres ipktóry po dwukropku ma napisane 7171. To przed dwukropkiem to właśnie ip serwera Tibii.
P.S. kiedy to zrobisz to proszę, abyś o tym powiedizała i powiedz wszystkim jaki jest ip aby oszczędzić kolejnych postów oraz aby w przyszłości ktoś też na tym skorzstał. Tylko pragnę przypomnieć, że czasami adres ip serwerów się może zmienić, gdyż CipSoft przenosi czasami światy na inne, lepsze serwery więc zanim poprosisz administratora twojej sieci o zwiekszenie przepustowości na dany adres ip upewnij się, czy ów adres jest aktualny a jeśli po tym jak pogadałeś/aś ze swoim administratorem, który ułatwił ci życię a potem CipSoft zmienił serwery to nie zapomnij poinformować o tym administratora (on sami nie przerzuci tej lepszej przepustowości na inny ip ponieważ nie będzie wiedział o takiej konieczności).
Uff, to chyba wszystko prawda? Tak? no to pa

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 09:44   #3
behama
Użytkownik Forum

behama's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<

Domyślny ****.....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Nie znam ale wiem jak go zdobyć
Po prostu zaloguj się na do tibii na swiat, którego ip potrzebujesz a następnie w Menu start jest opcja "uruchom" (klik!) i w zależności od tego jaki masz system operacyjny wpisz tam comand(dla 98) lub cmd(dla 2k i XP) otworzy ci siętakie fajne okienko () wpisz tam "netstat -o (czy. netstat odstęp minus o-jak Olga {1 pionowo j/k}) odczegaj kilka sekund aż wyskoczą ci wszystkie adresy. jeśli nie masz mc to powinien być tylko jeden adres ipktóry po dwukropku ma napisane 7171. To przed dwukropkiem to właśnie ip serwera Tibii.
P.S. kiedy to zrobisz to proszę, abyś o tym powiedizała i powiedz wszystkim jaki jest ip aby oszczędzić kolejnych postów oraz aby w przyszłości ktoś też na tym skorzstał. Tylko pragnę przypomnieć, że czasami adres ip serwerów się może zmienić, gdyż CipSoft przenosi czasami światy na inne, lepsze serwery więc zanim poprosisz administratora twojej sieci o zwiekszenie przepustowości na dany adres ip upewnij się, czy ów adres jest aktualny a jeśli po tym jak pogadałeś/aś ze swoim administratorem, który ułatwił ci życię a potem CipSoft zmienił serwery to nie zapomnij poinformować o tym administratora (on sami nie przerzuci tej lepszej przepustowości na inny ip ponieważ nie będzie wiedział o takiej konieczności).
Uff, to chyba wszystko prawda? Tak? no to pa
Te cmd i comand mi nidziala pisze ze niemoze znalesc pliku mam windows me moze mi ktos podac adres novei ..?? albo podac inny sposub na wykombiowanie (bron boze w ms-dos).

forum o tibii
www.wotd.prv.pl rejestrowac sie please
*

Ostatnio edytowany przez behama - 22-09-2004 o 09:54. Powód: yupi ? :P
behama jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-09-2004, 11:37   #4
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Pergamin

aha, nie nam się dobrze na ME i z tego co słyszałem ten ststem nie jest zbyt wiele wart
Specialnie dla ciebie założyłem postać Zdrapeq na Novej i sprawdziłem IP
Oto ono:
62.146.78.207
Wszystko? Yes? Good. Bye.
Edit:
strit zrobiłem nie czytałem tekstu po "__________________" byłem przekonany że to opis sorka

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 22-09-2004 o 11:39.
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania