|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ej o co chodzi z tym PvP i non Pvp domyslam sie ze cos Player versus Player ale nie wiem o co biege
wytłumaczcie mi
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Non PvP to servery na ktorych gracze nie moga sie zabijac bezposrednio (tzn mozna zlurowac potwora, albo kogos przyblokowac zeby zginal- nielegalne, ale mozna
![]() + nawet jak sie komus narazisz to niewiele moze ci zrobic + niema jako takiego PK + mozna troche bezpieczniej zostawic postac afk + mozesz zwymyslac gosciowi na 100lvl a on nie moze cie zabic - mnustwo noobow - PK wymieniasz na zlodzieji - runy typu field, bomb, wall dzialaja 5-10 sekund - nie mozesz z innym graczem trenowac - jesli juz masz wyzszy troche lvl to nadal koles na 8 moze ci nabluzgac, a ty nic nie mozesz mu zrobic. Swiaty Non PvP to Secura i Calmera
![]() |
#3 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Gremlin - warto wiec dodac ze PvP to wszystkie inne serwery gdzie mozna sie bic do woli z innymi graczami itd.
Cytuj:
Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Cytuj:
PS.Usun sobie blad... EDIT: Cytuj:
![]() ![]() PS2.Ok...zgodze sie masz 14 lat (?)... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() OK ZGODZE SIE (cenzura)
A TE BLEDY TO WYNIK TEGO ZE NISPALEM (caly czas trenuje i mi sie nudzilo to se na forum popisalem) A TY HUKERAM TO SIE MUSISZ NA KAZDY MÓJ TEMAT (cenzura) TO JUŻ TRADYCJA OPRAWIE TWÓJ OBRAZEK W RAMKE !!! teraz powiem grzecznie daj mi wreszcie spokój bo ja naprawde sie nie chce kłucić ale ty do tego dążysz ciekawy jestem ile ty masz lat taki mondry jestes i popatrz jeszcze raz mam na sobie mundur wiec chodze do WSM Panuj nad slowami - Dobo
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() HUKERAM nie rzucaj się :rolleyes: .
Wszyscy tutaj jesteśmy pokojowo do siebie nastawieni, a ty szukasz problemów :rolleyes: .
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
ps: mondry to raczej nie. Ewentualnie mądry
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Noon...ja tam nie wiem kto zaczal...ten gostek mnie z tibia.gery przesladuje...
PS.Nawigator-ja mam 31 lat... EDIT:I na przykladzie nawigatora mozemy stwierdzic ze ilosc postow wcale nie swiadczy o ich poziomie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Nawigator - nie chce sie z Toba sprzeczac bo to nie ma sensu, przynajmniej na tym forum, ale jezeli tak Ci na tym zalezy to zapraszam na gadu gadu lub czata.
BTW - jak juz piszesz posty do nie pisz ich po wpływem emocji, wyluzuj sie człowieku i jezeli mozesz to nie bluzgaj tak na forum, mozemy przeciez poprowadzic dyskusje na poziomie, chyba ze nie potrafisz nad soba panowac
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Bekowate są te Non PVP..
Secura i Calmera to najgorsze serwy...
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() BTW PvP używa się też przy określaniu czyjejś umiejętności w player vs player, np. na wojnie na Isara można było pwoiedzieć że Del'Toro miało świetne PvP.
|
![]() |
![]() |