|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() mam problem z niektórymi stronami (najgorzej jest ze wszystkimi stronami na serwerze pl3b.plemiona.pl (każda strona się trzęsie i nic nie pomaga), czasami zdarza się to tutaj na forum (pomaga jedynie odświeżanie)), ponieważ strony się trzęsą (przeskakują o troszkę w dół i w górę)
PS. tak się dzieje od czasu kiedy zainstalowałem Vista Transformation Pack PS.2 w IE wszystko jest OK (bo to w mozilli strony się trzęsą) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @up 1)ale ja używam mozilli
2)ja instalowałem jedynie Vista Transformation Pack'a i on jedynie zmienia wygląd graficzny i dodaje sidebar ("więc co ma piernik do wiatraka") |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skoro zainstalowales Vista Transformation Pack'a i potym cos sie zaczelo psuc.... odinstaluj Vista Transformation Pack'a
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zainstaluj sobie SeaMonkey angielską tam na pewno nic trząść ci się nie będzie ;d
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() @up nie, wygląd visty bardzo mi się podoba, a narazie nie będę instalował visty, bo wiele programów jeszcze nie działa pod vistą, ale tibia niby działa: http://hunted.pl/2007/03/21/tibia-a-windows-vista/
@Kellerman SeaMonkey jest po polsku chyba Ostatnio edytowany przez Kamil1000 - 16-04-2007 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 33
Poziom mag.: 35
|
![]() Też tak miałem.
![]() Musisz wejść w Widok ----> Pasek narzędzi ----> i wyłączyć Pasek Zakładek U mnie to pomogło ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Miałem ten sam problem...
Cytuj:
|
|
![]() |