|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,mam kilka pytan:
1.Czy Knightem 25lvl , skille 65\65 dam rade na scarabach? Jak bić dwureczna\jednoreczna , jakie waste? 2.Czy dam rade takim samym knightem expic w Tombach? 3.Czy dam rade takim samym kngiuhtem bloczyc dwa dragi na raz? 4.Czy z dobrym shoterem dam rade bloczyc GS? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() 1. dasz rade, ednoręczną, waste olbrzymie
![]() 2. dasz rade 3. dasz rade 4. dasz rade, dasz rade zbloczyc nawet dla ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 20-04-2007 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Elysia :*
Poziom: 33
Skille: --
Poziom mag.: 38
|
![]() UP... a na Warlockjach tez da rade poexpic ?
Jesli chodzi o topic: dasz rade poexpic na scarabach, aczkolwiek w/g mnie narazie lepsze beda larvy :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Popieram. Zabierz se sobą manasy i lecz się exurą. Na scarabach to samo. Twój wybór. Jesli znajdziesz dobrą miejscówkę.....exp i kasa....świetne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja tylko do punktu 3
![]() Jeżeli masz zamiar bloczyć 2 dragi na raz biegaj wokół jednego, aby nie dostać z f-wave, od tego który cię goni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Zalezy na jakim. Polecam z calego serca Peninsula -1 i Mountain -1, bardzo fajny exp nawet jak dla mnie (47ek). 3. Pewnie by sie i dalo, ale duuuze ryzyko, ze padniesz. Zacznij od pojedynczych dragow. 4. Bez najmniejszych problemow, aczkolwiek waste UHow bedzie (wiem z doswiadczenia). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Pojedynczo scaraby mozesz bic ale 3+ cie zleja... Na niezbyt niskie poziomy tombow mozesz hodzic ale dla rozrywki tylko. 2 dragi naraz to totalna glupota na twoim lvl 1 drag moze cie bez problemu zjechac z combo a o 2 niemuwie...
GS mozesz blokowac jak najbardziej, jezeli masz kolege Druta to popros go zeby cie siohal to ci niepujda praktycznie zadne uhy.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() 1.Dasz rade spokojnie wystarczy troche mf (2 ręczna broń i zawsze będziesz na małym plusie wystarczy pojedyńczo bić te scaraby)
2.Tomby to głupota jeżeli już to tylko niskie poziomy 3.Duże ryzyko deda 70% + waste 4.Dasz rade aczkolwiek również waste ![]() |
![]() |
![]() |