![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Możecie mówić troll ale nie wiem jaki program jest dobry do robienia filmów. Na stronie http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=51 znalazłem wiele propozycji ale nie wiem który jest lepszy od Windows Movie Maker którego wiele osób nie lubi
![]() Proszę o pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Vegas/Snagit/Windows movie maker
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dzięki za 1 odpowiedź i czekam na więcej to przyrównam. acha który Vegas?? wszystkie 3 :>
@Edit: A teraz prośba z lenistwa... A jakiś program do robienia zrzutów ekranowych ?? Kiedyś jakieś miałem ale reinstalka żindy (widny jak kto woli bądź też windowsa) zabrała mi je ![]() Proszę o pomoc ![]() Ostatnio edytowany przez Vasali - 19-04-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gdy otwieralem temat mialem przeczucie ze na pierwszym poscie zobacze komentarz Etorica
![]()
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Sony Vegas 9.0 (najnowsza?)
@Vasali UOSU ? w download na tibia.pl jest ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Jest o wiele bardziej rozbudowany i ma dużo ciekawych opcji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Sony Vegas, tylko i wyłącznie. Obsługa trudniejsza niż WMM, ale warto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() mi się właśnie ściąga Sony Vegas 7.0c 9 nie mogę znaleźć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Zrzutow ekranowych czyli? Tylko screeny czy zgrywanie akcji filmu z Tibii?
Do robienia screenow jest duzo programow, a do zgrywania filmu z Tibii polecam HyperCam 2 - najwydajniejszy z wszystkich ktore testowalem. Sony Vegas 7.0 - do montazu, pozwala na szybkie i proste zmonowanie paru fragmentow, a takze na tworzenie bardzo zaawansowanych filmow.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() do Sony Vegas potrzebny jest oryginalny klucz :/ a ja nie mogę sobie pozwolić na pirata którego rejestruje się na stronie bo jak do ojca kontrola wbije na firmę i sprawdzi mi kompa to trzeba będzie bulić :/
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Feerox
Profesja: Paladin
Gildia: Sweet Guys
Świat: Unitera
|
![]() Polecam MAGIX Movie Pro Edit 11, lecz to także program do którego wymagany jest klucz. Mało jest programów darmowych, pozostaje Ci tylko używać WMM
![]() Do zrzutów polecam SnagIt 8, jest to program bardzo rozbudowany a także jest możliwość obróbki zdjęć. Pozdrawiam Michalusik
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Klucz żaden problem jeżeli nie trzeba rejestrować na stronie producenta
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 50
Skille: 75/35
Poziom mag.: 14
|
![]() magiczna opcja szukaj nie pokazała mi nic,a nowego tmeatu nie chce m isę zakładac... znacie ajkis program co pzrerobi filmiki rec. na avi? albo jakis inny sposób?
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() ja znam tylko jedną możliwość
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() vegas sluzy do tworzenia kompozycji, lepsze sa programy umozliwiajace wieksza ingerencje w material; jak na przyklad AE. eot;]
|
![]() |
![]() |