|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Mam pare pytan. 1. Czy pisze sie Mintwallin, czy Mintwalin? 2. Czy knightem 55 lvl, skille 75/75, w miare dobre eq [dsm, c legs, rh, boh itp.] powinienem expic z dragon lance czy fire axe + demon shield? 3. Mam zrobionego postman questa, czy zbierajac wszystko procz hatchet, co sie da sellnac i bede to wysylac i pozniej sprzedawac - to ile uzbiera sie na godzine pieniedzy z samego loota? [Cale miasto minosow] 4. Uzywac manasow + exura czy Uhow? Dzieki z gory !!! PS Prosze o odpowiedzi tych, ktorzy tam huncili i maja doswiadczenie ;D
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << Ostatnio edytowany przez Voltar - 21-04-2007 o 16:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() 1.Miasto minotaurów sie pisze
2.D-lance ofc 3.a tutaj to juz od szczescia zalezy ile chain armorow poleci ; ) 2.manasy |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Napwno z d- lance. Przez godzinke bedziesz miał 7k+ (z golda i z loota), a co do leczenia to manaski i exura UH tylko na wszelki wypadek weź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() myślałem że najt ma zawsze ze sobą uhy xd
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() 1. Mintwalin .
2. Dragon Lance ( luruj zawsze mino magi na wieze / do domku ). 3. Bardzo roznie. ( zbieraj hatchety pozniej sprzedasz w wiekszej ilosci za ladna sumke ![]() 4. Manas + exura oczywiscie. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Z tego co wiem, to pisze się Mintwallin. Na tym levelu i skillach możesz spokojnie lecieć z bronią 2-ręczną, używaj manasów i exury, ale miej pod ręką uhy na ekstremalne sytuacje. Jeśli chodzi o loot... cóż, zbieraj wszystko oprócz chain helmetów (zaniżają średnią lootbaga 16gp/40~oz.), hatchetów(chyba że lubisz długie wyprawy na fibulę, twój wybór) i axe (to chyba nie wymaga komentarza
![]() Nie wiem ile to będzie na godzinę, ale powiem ci jedno. W mintwallin waga lootbaga jest mniej więcej proporcjonalna do kasy, jaką z niej zdobędziesz (np. z 10k oz. lootbaga wyciągniesz ok. 10k gp). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Palemw godzine uzbieralem 3k w goldzie i 8k w loocie, nie zbierajac wszystkiego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio pochodzilem z 30 minut po kopalniach i pozbieralem hatchety i wyszlo z 5k. |
|
![]() |
![]() |