|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Czesc.
Mam pytanie odnośnie Recover Key'a. Mianowicie jesli go użyje to nowe passy prześlą mi sie na email czy wejde na konto tak jakbym normalnie wpisał hasło i login ?? Ile trzeba czekac na finalizacje takiej operacji ?? z góry dziekuje. Pozdro. P.S jesli taki temat juz istnieje to przepraszam, ze zakładam nowy ale bardzo mi na czasie zależy ![]()
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Prześla ci confiration key(jakoś tak to się pisze
![]() Potem wpisujesz ten key na tibia.com i wysyłają ci nowe passy w ciągu 24 h
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 21-10-2006 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Dzieki Bardzo.
Temat do Zamknięcia ![]()
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Sorki, że się wibijam ale nie chciałem robić tematu.
Czytałem gdzieś tutaj, że do recovera trzeba mieć PACC, a przecież w prawym górnym rogu pisze "Register Account" Niewiem czy to coś innego? To jak to jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@2Up Nie wprowadzaj go w błąd.. Jak cię schakowali to rób tak: Wchodzisz na tibia.com, klikasz acount lost Piszesz nick postaci, zaznaczasz jakiego gowno i accept, dalej zaznaczasz, ze cię hackneli, dalej, mozesz zaznaczyc opcję, ze nie pamietasz maila i wtedy wpisujesz nowego maila, a poznije rec keya, i na nowego maila przysylaja ci: Acc number(stary) Password(nowy) i masz odrazu zmienione maila na postaci ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Taifun III Dzięki
Aco do samego tematu to tutaj wszystko chyba jest ---> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730 ![]() |
![]() |
![]() |