|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Męczy mnie taka sprawa związana z Recovery Key'em - chodzi o to, ze mozna kupic nowy Recovery Key. Zeby zamowic takiego rec keya trzeba podac dane: nick, swiat i e-mail i nie musi byc to e-mail na ktorym jest zajerejstrowane konto z Tibii. A jakbym se np. wypelnil te dane np. nick Mateusz Dragon Wielki, Harmonia i jakis tam e-mail i przyszedl by mi list z jakims tam kodem, ktory wpisuje tam na stronie tibia.com i juz sie pojawia nowy rec key. Czy to mozliwe, że wtedy bym zdobyl nowy rec key'a MDW?
![]() Zreszta tu jest instrukcja jak mozna zamowic nowego rec key'a - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126467 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego co wiem, to nowy rec key przychodzi listem do Twojego domu. Wysyłany jest na dane z konta.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Ale na dane konta z banku czy na dane konta w Tibii?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Na dane z konta tibi.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() podajesz dane ktore uzyles w rejestracji... jezeli podales poprawne to ci wysylaja r keya
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader.
Powód: To ci sie zle wydaje.
|
![]() |
#6 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Z mojej oferty fragment:
Cytuj:
Podajesz nick postaci i swiat i list pocztowy przychodzi na adres podany w rejestracji konta. Wszystko jest dokladnie w ofercie opisane. Jesli wyslesz do mnie 28zl i podasz nick Mateusz Dragon Wielki to oczywisciego zamowie i list przyjdzie do Matiego na adres domowy ![]() |
|
![]() |