|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Witam. Posiadałem postać o nicku xxx i dostałem namelocka. Zmieniłem nick na yyy, czekałem 2dni i mojego nicka nie zmieniono na yyy tylko zostałem przy xxx . Tylko że teraz moge zalogować sie na chara bo namelock został zdjęty, ale nie zmieniono nicka. Czy moj nick zmieni się?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() podaj swojego nicka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie wiem, czekaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie widzę potrzeby podawania mojego nicka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() ja taka widze bo cos mi sie wydaje, ze sciemniasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Draki Forteca... miał być Roxar Pall, a jest dalej Draki Forteca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() A moze nie miales namelocka?
![]() Wklej co ci napisali w my account w rubryce wykroczen. Jezeli dostales tego namelocka to musi byc powod czemu. A jezeli nie zmienili ci nicka to oznacza, ze twoj nick jednak nie lamie zasad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Draki forteca to nnormalny nick ;D
Character Roxar Pall does not exist. Name: Draki Forteca Sex: male Profession: Paladin Level: 9 World: Aldora Residence: Thais Last login: Apr 25 2007, 21:57:45 CEST Account Status: Free Account Account Information Created: Mar 14 2006, 12:08:09 CET Characters Name World Status 1. Draki Forteca Aldora Nie masz bana kolego ;D l_ [] l_ Ostatnio edytowany przez TaifunIII - 25-04-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
|
![]() byc moze gm po "wreczeniu" ci namelocka zastanowil sie bardziej nad twoim nickiem i uznal, ze jednak jest on zgodny z tibia rules
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() W rubryce wykroczeń nic teraz nie ma, ale było coś takiego:
"Forteca fortress in polish" Szkoda, że mi zdjęli namelocka bo ten nick mi sie nie podoba. Żeby nie było " po co go wybierałes" mowie, ze to char kolegi, który nim nie gra i mi go dał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Twój nick jest legalny, więc nie powinieneś dostać namelocka. Jeśli go dostałeś, był to błąd tego tutora i CSa który ci go dawał. Podczas akceptacji nowego nicka widocznie osoba go akceptująca (chyba też CS w tym przypadku - nie znam dalszej procedury) spostrzegła ten błąd i anulowała namelocka.
Sytuacja zaszła zapewne dlatego, że owszem "Forteca" jako słowo mające znaczenie w j. polskim nie powinno znaleźć się w nicku, ale dotyczy to tylko jego PIERWSZEGO członu. W drugim możesz mieć jakie chcesz wyrazy, tak jak chociażby w normalnym życiu można spotkać Marka Kiełbase, czy Zenona Piłe.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Cytuj:
Z dwóch powodów: - Nazwa przedmiotu może być w DRUGIM członie, nie pierwszym. - "squad" wskazuje na liczbę mnogą, a więc jest to niedopuszczalne w nicku pojedynczej osoby.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Tarnów
Imię: Byku Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 44
Skille: 75
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam dlemat chce dostac name locka czy jest mozilwe skoro posiadam nick Vampishh a inny koles Vampesh inny Vampish a jeszcze inny Hampish. Chce kupic i boke sie ze jak nie zmienie nixku Hampish 146 ED mnie zabije czy jest mozliowoasc ze go dostanne
Ostatnio edytowany przez Kastor - 28-04-2007 o 12:36. Powód: Zapomnienie tresci |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Co się tu dzieję?
Imię: Vampir Jarwiks
Gildia: Destroyers
Świat: Julera
Poziom: 46
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
|
![]() nie 10 znakow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jest taki wysoki lvl "Vetebina" A ja kiedyś nazwałem się "Vatabina" i oczywiście chciałem zeby jego qmple wysłali mi na tzw uhmakera boszki. Jak pożniej się okazało ten ów qmpel się skapnął i dał reporta. Ocywiście dostałem name locka ;D Ostatnio edytowany przez Marshaal - 28-04-2007 o 14:39. |
|
![]() |