|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Bo z tego co pisze na tibia.erig.net to tak wlasnie jest a jesli np. taki Salve Knight (gracz z antici) nadal posiadana e-beam i z tego expi to jest to chyba troche niesprawiedliwe bo z takim lvlem jak on ma to robi sie prawie jak sorc z e-wave i moze z blokerem albo nawet bez wyciagac mase expa np. na hydrach. Zauwazcie o ile wiecej on ma hp niz sorce i druty. Szczegolnie to jest niesprawiedliwe w stosunku do innych palow ktorzy musza z boltow walic i druidow ktorzy sa bardziej magiczni od paladynów a podobnego czaru nie maja. Czy nie uwazacie ze powinni usunac czary ktorych juz nie mozna kupic? Niby temat mnie nie dotyczy ale jestem ciekawy czy cipsoft jest az tak nieuczciwy...
Ostatnio edytowany przez estreni - 23-04-2007 o 19:10. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() jeżeli faktycznie taki knihgt istnieje to faktycznie ma szczęscie. Osobiście czytałem tylko o drucie z UE
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
|
![]() Ja jeszcze o palku z summonami słyszałem;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Kiedys czary byly na "swistkach" i sie je kupowalo i sie ich uczylo...jak na razie slyszalem tylko o pallku summonujacym monka :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Co w tym nieuczciwego? Żeby mieć taki zwój trzeba było być doświadczonym graczem już wiela lat temu... Teraz średni poziom umiejętności graczy spada ,a lvle coraz wyższe ~.~
Takie bonusy to świetne urozmaicenie w Tibii, o graczach powstają legendy i krążą plotki... I TAK POWINNO BYĆ a nie "Hoho zrobiłem druida na 90 lvl w 3 m-ce/Wybotowałem 67 lvl knightem na scarabach" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
|
![]() @Bigzone
salve knight to 211 rp ;p poszukajcie tutaj: http://www.tibia-alumni-society.net/...r/Screenshots/ edit: http://www.tibia-alumni-society.net/...pellscroll.gif One of the legendary spellscrolls, that allowed even knights to learn high spells, but they were removed long ago because they were not good for gamebalance Ostatnio edytowany przez Sligar - 23-04-2007 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() The Hawk moze summonowac potwory i ma e-beam. Nie wiem jak z Salve knightem. Jest rowniez druid level cos kolo 90 z UE.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Właśnie sobie przypomniałem że ten pall z summonem i e-beamem to He Man
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() farciarze. Kiedys mieli taki przedmiot jak spell scroll. Uzyli go i teraz maja te czary. Ten druid to farciarz ze znalazl spell scrolla z ue ;O
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tak to absolutna prawda, gracze którzy nauczyli się czarów bardzo dawno, mają je do dziś, nie zależnie od profesji.
(tak jak inni osobiście widzialem film chyba na tibii 7.1 kiedy palek trenuje sobie na pustyni na przyzwanym przez siebie monku i wali GEB ) ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 26-04-2007 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() A ma ktos filmik z tym rp?Byłbym wdzięczny
P.s. szukałem na tibicams ale lipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Farciarze? Po prostu elita, weterani tej gry. ;]
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Byli knightci co przyzywali zule Druidzi z ue
Da eta prawda
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest troszeczkę "not fair" wobec nowych graczy. Np. ja jako paladin (nie mówmy na razie o lvlu) muszę skillować na potworach, które giną i na ludziach, ale oni też przecież mają inne rzeczy do roboty, a taki pall summonuje sobie monka i sobie skilluje ile chce! Już dawno te czary powinny być usunięte. I nie mówcie tu o "weteranach" Tibii itp.
Załóżmy że jakiś koleś z CIPSOFTu tworzy sobie postać, robi słabego potworka który daje 999999999999999999 expa, tworzy sobie rzeczy 100 arm. 100 atk. i 100 def. a to wszystko tylko dla siebie. Potem summonuje Demony i idzie PKować. Czy to było uczciwe? P.S. Ja słyszałem o pallu który ma summony, knighcie z exurą gran, druidzie z UE i sorcu bodajże z IHami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A moj knight moze uzywac IHy a OLA BOGA NAWET UHY ! RE DOWN No tak ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 30-04-2007 o 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Zapewne nie zrozumiałeś kolegi, któremu chodziło o MOŻLIWOŚĆ robienia IHów sorcem.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Koszalin
|
![]() tak to prawda ponieważ kiedyś czary kupywało sie na zwojach są palladyni którzy mogą potwory summonować ^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |