![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Otoz mialem ostatnio taka sytuacje : Expilem sobie pod Mount Sternum i zrobilem lootbaga , ofc jak zawsze polorzylem na niego jakies ciala , zeby nikt mi go nie podkradl i zostawilem , potem poszedlem na poczte wyslac se parcelka z lootem i wrocic spowrotem , aby wyslac jeszcze loot z mojego lootbaga , gdy zeszlem na ten poziom gdzie zostawilem lootbaga , to wogole cala okolica tego ze miejsca wygladala jak po zapisie servera , gdyz na ziemi nie lezaly zadne smiecie typu torch itd. , ani zadne zabite ciala potworkow i co najgorsze mojego lootbaga takze tam nie bylo ![]() ![]() Ps. : Szukalem , ale nic nie znalazlem na ten temat ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() to sie nazywa floor reset?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() jest to tzw. resp floor, cala podloze w okreslonych miejscach zostaje wyczyszczone ze smieci, lootbagi takze znikaja. dzieje sie to chyba w momencie kiedy na podlodze znajdzie sie okreslona ilosc przedmiotow i trupow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() tez kiedys tak mialem...Wiem jak to boli
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozna dodac ze jest sporo takich miejsc tylko trzeba je znalezc x) i do tego niektore domki maja takie miejsca dzieki czemu nie rozkladaja sie tam trupy x)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ! Witam ! Hmmm ... no dobra , nie wiedzialem , ze istnieje cos takiego jak floor reset xD , ale jak tego uniknac i jak sie rozni miejsce bez tego floor reseta , a jak z nim ? Ogolnie skad mam wiedziec ze na tym pietrze czy wogole w tym miejscu moge zostawic lootbaga ( a tak na marginesie to duzo na nim cial nie lezalo , lezalo na nim 2 ciala , a i wogole cale miejsce bylo czysciutkie ) . I ogolnie skoro to byl floor reset , to czemu nie zrobil sie tuz po tym jak zostawilem lootbaga ? czy to zalerzy od czasu odwiedzania tego ze miejsca ? ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Tak. To zalezy od czasu. Jesli nikt sie tam nie pojawi przez okreslony czas (dla kazdego miejsca inny) nastepuje floor reset. Najlepiej zawsze pchac lootbaga a nie gdzies go zostawiac (przekonalem sie o tym na tombie. bolalo). Tak wogole to czemu nie wyslales lootbaga razem z gp... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
! Witam ! Yhy ... dzieki , juz wszystko wiem , a jezeli chodzi o te wyslanie lootbaga z gp. , to powiem ci , ze jest cos takiego jak capacity ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Biłgoraj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NIE POWIEM NICKU!
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 112
|
![]() Zostawiłeś to pewnie w dziurze z pojedyńczym cycem, a tam wszyscy rzycają śmiecie i jest często clean
|
![]() |
![]() |