![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No wiec , sciagam Mu z oficjalnej stronki ... instaluje ... resetuje kompa ... wlaczam gre ... czekam az sie zupdat'uje ... wlacza sie ten ludzik ( game guard czy cos takiego ... ) ... on tez sie laduje ... ludzik sie wylacza i w tym momencie powinna sie wlaczyc gra ... a tu nic ... klikam ctrl+alt+delete i nawet w procesach nic nie ma ( zwiazanego z mu ) poprostu gra sie nie wlacza
![]() Ps : Komp mam dobry i jakies pol roku temu gralem w mu wiec to nie wina slabego sprzetu ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Wejdz do folderu z grą usuń folder gameguard, włącz grę pozwol sie sciagnąc game guardowi. Jak to nie pomoże to zbypassuj gameguarda - zajrzyj na www.mpcforum.com (nie używaj bypassera do hacków!)
Bypass (nie patrzyłem czy działa) wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun plik gameguarda z folderu z MU i włącz gre
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ani to , ani to nie dziala ... a powiedz mi czy w folderze z gra ( w tym drugim przypadku ) mam usunac folder z game guardem czy pliczek GameGuard.des...
A i wytlumacz mi z tym bypasem xD nie wiem co to jest i skad to wziasc ... Z gory dzieki ! pzdro @Edit : jak trzeba tego ,, bypassa '' sciagac to podaj mi dokladny link ze jak klikne to juz bedzie xD ja sie na tym nie znam wiec wiesz ... Ostatnio edytowany przez Xydijo - 30-04-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() wejdz w C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/ edytuj notatnikiem plik hosts i dopisz na końcu 127.0.0.1 update.nprotect.net Po tym usun folder gameguarda z folderu z MU i włącz gre
no chyba ze masz firewall ktory blokuje gameguarda
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Augnitum Firewall i Nod 32 ale juz prubowalem z wylaczeniem ich ...
A i jak otwieram to notatnikiem to pisze takie cos : (Jakies ID ) ( Jakas stronka czy co to jest ) I gdzie mam dopisac to co mi podajesz ? zamiast tego czy co ... ( najlepiej podaj zalacznik , notatnik w ktorym jest dokladnie tak napisane jak powinno byc ) Z gory dzieki ! Pzdro z Cz-wy Ostatnio edytowany przez Xydijo - 30-04-2007 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
![]() gdzies widizalem rozwiazanie poszukam ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki , czekam
|