|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
Witam
Jestem tutaj nowy ale przeglądam to forum dość regularnie ![]() Mam pewnie dylemat Powracam do Tibi po dość długiej przerwie I zastanawiam się czy grać lepiej jest grać na starym świecie(3 letni) na którym mam kolegów , eq i kase czy zacząć na nowym (1 letni) bez niczego ? Opłaca się grać na starym świecie?? I czy mogą kiedyś usunąć stare światy?? Aha i będe sorcem I jeszcze troche inne pytanie Lepiej grać sorkiem czy knightem na 15 lvl ze skillami 60.60 którym już bym wcale nie skillował? jakie by miał skille na wyższych lvl'ach? takie wmiare czy nie zbyt? Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Szkocja
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gratrius Almix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Heavens
Świat: Menera
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
|
Graj na starym -_-
Cytuj: A stare swiaty Moga kiedys usunonc ? O lol Roz***mnie tym
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
Najlepiej to idź i posłuchaj jeszcze Arasha, a do Tibii nie wracaj... Jezu powiedzcie mi czy tu są same dzieci?! (są małe wyjątki, pozdro dla nich) Niedługo będą tematy typu: "Hej mam hunta w tibii od brazola boje sie ze mnie znajdzie co zrobic skoczycz z mostu czy przez okno?!!!11oneone". Ehh... Pograj na nowym, 0 kasy, 0 kumpli. I tyle.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
Nie wracaj do tibi OMG... to bedzie twoj najgorszy blad :/
![]() Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana. Ostatnio edytowany przez Irkar - 22-05-2007 o 00:58. Powód: a co? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 28
Skille: 16/23
Poziom mag.: 33
|
Głupie pytanie..... skoro masz kolegów to graj na tym co poprzednio bo masz niezłego knighta.
Hahahahahahaha, usunąć światy, humorek na podwieczorek ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
Whuahahahahhaha
rozbawiłeś mnie xD.!.@ temat: SPAMIK SIE SZYKUJE? Nie graj na nowym (1 rok) ani na starym (3 lata) ale na średnim (2 lata) pewno tam będzie średnio twoich kolegów itp. ![]() ![]() xDWybaczcie ale nie mogłem sie powstrzymać :/ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
Lepiej na nowym.
Wiadomo że stare się szybciej i częściej psuje, a na nowe zawsze jest gwarancja w razie problemów.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
2 wiadomości:
1: Nie wracaj do tibi. Bo zrobisz duży błąd. 2: Jeżeli chcesz wrócić graj knightem jeżeli lubisz skillować i duże hity jeśli nie lubisz to graj Sorkiem lub Druidem i ćwicz na początek mlvl ![]() |
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mag Eragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 28
Skille: 16/23
Poziom mag.: 33
|
@up
Hehe i po co mu to piszesz. I tak tego nie przeczyta bo ze wstydu wlazł pod kamień i omija teraz ten temat z daleka. ![]() |
|
|
|