|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roznia sie. I to nawet bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() To fire field sie utrzymuje nie fireball. A roznia sie chyba tym ze GFB zadaje wieksze obrazenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Fire ball różni się od great fire balla Polem rażenia i siła GFB jest znacznie silniejsze oraz liczbą ładunków FB(3x) GFB(2x) . Jeśli masz kupić FB to nie marnuj kasy kupuj GFB bo FB nikt nie kupuje i jego siła jest mizerna. Re down : Edytuj Posty . Chyba Umiesz?
There is no emotion , there is peace. There is no ignorance , there is knowledge. There is no passion , there is serenity. There is no death , there is the Force. Ostatnio edytowany przez The_FaLLen - 16-09-2004 o 14:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee... no tak. Sorki za blad. Pomylilo mi sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() kujalec - nie znasz sie to nie mów bo tylko osobe która założyła temat wprowadzasz w błąd
FB - mniejszy obszar, słabsze, 3 ładunki GFB - większy obszar, mocniejsze, 2 ładunki i ani jedno ani drugie nie zostawia ognia na ziemi amen |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() Apropo GFB, FB i innych ogniowych run....
za ile można sprzedawać je?? chodzi mi o to , że jak zrobie GFB'y to za ile moge sprzedac 1 rune GFB... oraz 1 rune FB...?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() GFB rozni sie od FB ( fireball) tym, ze Z GFB walniesz w goscia za 40 a FB tyle nie walniesz, a po 2:
GFB mozna uzywac od 5 mlvl - knight baardzo duzo walnie z gfb! ![]() FB to slaabsza wersja GFB i chyba od 2 mlvl :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() ![]() GFB mozna uzywac od 5 mlvl - knight baardzo duzo walnie z gfb! ![]() FB to slaabsza wersja GFB i chyba od 2 mlvl :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cytuj:
"GFB różni się od FB (fireball) tym ze Z GFB walniesz w gościa za 40 a FB tyle nie walniesz" rozbroiło mnie ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Lol, Fireballem zadajesz takie obrazenia jak z hmma, tlyko na pewien obszar i obrazenia sa od ognia. Z GFB walniesz prawie 2 razy mocniej i o na o wiele wiekszy obszar
@kaczorek Bpki GFB chodza srednio po 2-2,5k.