![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Hehs Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Boil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 149
Skille: NAO!
Poziom mag.: 74
|
![]() Voronix - niewolnicza praca w haremie Damoona (jako męska dziwka dla gejów)
Belial Assassin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Lamusini - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Leszczu Dragonbreath Moruthanix Coron - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Panov - lizanie stóp Xefuron - niewolnicza praca w haremie Damoona (jako męska dziwka dla gejów) Achmed Assassin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Ancalagon Thar - dragon hunt - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Arcash - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Argon Thar - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Borrner - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Borumir Elane - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Byku Natex Dariz - 4 pary softów z Theda Dark Thork - gaz Diamond Patologic - niewolnicza praca przy budowie depa na fibuli Draknos Torin - smarowanie nóg pana świata (moich) Drane Lois - smarowanie nóg pana świata (moich) Elite Evangeliss - smarowanie nóg pana świata (moich) Essi Daven - korki z anglika dla Krylka Fayter - lizanie dupy każdemu z nas Ferath - a kto to? Fonrar - omg, ile tych kukiełek Gidekab De'Omerta - słownik ortograficzny dla Clapka Kayetan - zapasy zioła dla Theda na zime i koki dla mnie (pana świata) Koranov - kukiełka znowu jakaś Leraxis - od 8 do 15 praca fizyczna przy budowie depo na Fibuli Ljubo De'Omerta - codzienne dowartościowywanie Amesa (mówienie mu że jest ładny, mądry, każdy go szanuje itd) Majin Kozak - codzienne dostawy Mustangów Mlodzieniaszek - free pacce Noam Prodigy - układanie disów dla Clapka. żeby wreszcie jakoś to miało ręce i nogi Pallant - tłumaczenie nowym ownerom postaci w IT (typu Krylek, DRW) jak się gra (np co to pz, co sto skull, dlaczego nie hunci sie 140 ek gsów z explo itd) Polo enmo - Karków=codzienne lizanko stóp Lukiego Radena Silva - Karków=codzienne lizanko stóp Lukiego Sai mon - udowadnianie że IT jest cool, że mają dziewczyny i ciągle piją wódkę no i że są cool Samyal - padanie raz na tydzień od nas Shiel Sharin - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Van Hels'ing - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Velanir - pranie mózgu każdemu na Arcanii Veraxiz - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Xedaris - aff kukiełka Zin Alin - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Bellivioon - pomoc w codziennym dowartościowywaniu Amesa Cadia Nierro - kupienie kolejnego charaza podwójna cene ;];];] ;] Dark Druid The Kiler - kukła Elvek Wyna - lizanie stóp Nethowi w rl Faratiz - kukiełka Fosfik - lizanie stóp Nethowi w rl Grymlin - kukła Haalis - noszenie manasów dla Gorala na hunty Houldy - ZDRAJCA BEZ PAYMENTU KURWE Kolslog - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Kulawy Szwagier - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Leon Geven - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Lesiu de'Druid - kukiełka Little Katty - kukiełka Lucky Dragonbreath - uklęknięcie w rl przed panem świata (mną) Maly gruby Knight - lizanie mi dupy w rl Modis Thart - najebanie Filushowi w rl (ja nie moge bo nie mam czasu i ogólnie) Nevin Alur - najebanie Filushowi w rl (ja nie moge bo nie mam czasu i ogólnie) Old Shang - pl? Seikeron - szpieg; wolny Stopena - tłumaczenie obsługi ElfBota Tylik Elane - kukiełka Vlarex - lizanie stóp Nethowi w rl Xenhoithar - pierdol się TO NA TYLE! Pozdrawiam! Boil! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() jestem free?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobry motyw z Clapkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() a ja free tez?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() czemu zawsze mnie podejrzewaja o szpiegowanie, nastepnym razem poprostu zaczne nim byc ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ty nie gadaj, tylko idz dokonczyc raport dla lukiego bo nowe rolki ci przejda kolo nosa
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Majin kozak i Modis thart nie sa w ip ;/ jestes niedoinformowany a tak pozatym moge kupic slownik clapkowi zamast budowac depo ? ;/
![]() a no i wlasnie nie mustangi tylko mustaki xddd jezeli o to chodzi Ostatnio edytowany przez Sericalan - 27-01-2009 o 17:34. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Draknos Torin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
Niezapomniany smak "mustaków". teraz dostępne tylko w Gościnie : (
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd 16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end 16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Cytuj:
Tak jak twoj nick w wolnym tłumaczeniu oznacza czyrak wiec myśle ze nazwałeś się tak iż masz go na mózgu i dlatego jesteś taki tempy ...
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Przeciez to nie jest prawdziwy boil xd
|
![]() |
![]() |