![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Witam
Kolejny film MDW na demonach na goromie, tylko tym razem z blokerem http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=80586vhq3jggsb6q ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera/Secura
|
![]() 11:27 Madridos Lux [4]: to ja twuj kolega ze studjow
>.< @Topic Film bardziej nudny niż pozostałe ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() Co w tym podniecającego że jakiś 320 lvl bije demony na no-pvp..
NUDA
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() nudą na pewno nie jest bicie guardów na 80 levelu, podczas gdy się gra w piłke z kolegami na boisku; )
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wogóle Tibia jest nudna
Ktoś kiedyś napisał high level = no real life ... Spójrzcie za okno Taka piękna pogoda a wy przed tymi komputerami tylko siedzicie x.x szkoda gadać Ja tam wole sobie iść na jakieś lody czy coś w tym stylu niż siedzieć tylko przed tym monitorem... A co do filmu to żadna rewelacja ;] ehh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Szczerze mówiąc głównie chodziło mi o wiadomości które do niego dochodzą.
off A u mnie pogoda jest okropna, taka deszczowa i zimno jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ale przeciez to jest film dla fanow Mateusza, takich jak np fani Billa z tokio hotel. Oni beda podniecac sie wszystkim co zwiazane z ich idolem
![]()
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @2x up
taa na początku ktoś napisał do niego " Gdzie jesteś dragonku?" to miałem ochote walnąć głową o biurko xD A u mnie dziś słoneczko dogrzewa xD i wogóle jest pięknie xD aż szkoda w domu siedzieć xD heh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() mdw musial dostac dozywatnia darmowa wersje tego tibiacam TV
nuda |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Pisz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Jak on bije 600+k/h to wcale tak długo nie musi grać... więc h lvl wcale nie = no real life
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() MDW to raczej nie jest no-life. Idzie na tą gorome robi około 700k/h i w 5h ma tyle co ja w miesiąc. ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
I taka jest prawda wiem to bo tez gralem na no pvp i potem sie znudzilo i brakowalo pk i adrenalinki ![]()
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() Cytuj:
A co do filmu to nawet nawet iponujace sd za 1400~, A co do samego Mateusz to niejestem jego fanem ani przeciwnikiem niezazdroszcze mu niczego gra? niech gra i zdobywa lvle GL Mat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
później; )
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
![]() W sumie tibia jest nudna ale ma coś w sobie co wciąga... w sumie nie gram juz rok ale pograł bym znowu ale szkoda mi troche czasu... xX A co do filmu to nie zdziwił bym sie jakby Matius Dragomił Spory wbił jako pierwszy w tibi 400lvl zanim ktokolwiek oprócz niego miał by 300... -.- Afff teraz tibia to tylko PG, 4-3 lata temu jakoś przyjmniej mi sie grało w tibie niz teraz chodz było mnij mijsc do expinia/explorowania ale jakoś nikt nie był az tak nastawiony na PG i tibia miała jakis klimat a teraz to h**nia z grzybnią... ;l Ostatnio edytowany przez Robert Lublin - 13-05-2007 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
Świat: Astera
|
![]() @up
popieram ;] co do filmu: 16:43 Bloody'Scream [1]: jaki musze miec level zebys sie do mnie odezwal? zal.pl nuda, 320 ed klepie demki z blokerem a Wy sie jaracie...eh... @offtop u mnie słoneczko ale lapa w gipsie -.-
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up i 2x up
No a ja widzę że chyba nie jestem sam xDD @3x up No u mnie dziś jest pięknie 20 stopni i słoneczko ;D Tak więc jazda na jakieś lody + piwko może xDD heh ;] Zapraszam chętnych xDD lol ;]] Ostatnio edytowany przez Caruel - 13-05-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |