|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() To zależy co Ci wyskakuje gdy wpisujesz passy. Jeśli wyświetla Ci się normalnie lista postaci, a nie możesz lognąć (pojawia się "Your account is banished") oznacza, że masz bana zapewne na 7 lub 30 dni. Jeśli zaś nie możesz zalogować pass na Tibii oznacza to, że ktoś Cie hacknął.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Noto mam Hacka
![]() A czy jest tak też Kilka minut Przed Końcem bana ?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Może być dużo powodów. Mogłeś dostać bana na 7 lub 30 dni, blokadę za nieprawidłowe wpisanie passów, albo mógł być zwykły reset serwa jak się logowałeś, mogli cię hacknąć i zmienić passy, albo dostać 3 bana i jednocześnie kasację konta. Zrób ssa i wstaw go tutaj to określimy co jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Dostałem Bana Zato Że Ktoś Inny Napisał Że Sprzedaje Pacc za 130 Czy ileś tam
k . No i jak sie loguje to pisze że niemożena sie zalogować :/ Pewnie Hack A Miałem Eq Wartości 150k :/ ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Jesteś żałosny. Naucz sie pisać i szukać na forum a nie pisać jak idiota co któryś wyraz wielką nie wiadomo po co i robić rażące błędy! Jak wchodziłeś na strony free pacc albo darłeś mordę na trade, albo co gorsze na helpie "I SELL MY HARSR 11!!!" to się nie dziw. Po co przylazłeś na to forum i grasz w tą grę? Tylko chodzi taki n00b i wkur**a innych... I jak byś nie był idiotą i chodził do szkoły/uczył się zamiast myśleć o swoim 9 lvlu o byś sobie przetłumaczył komunikat jaki Ci się wyświetla.
Ostatnio edytowany przez BobbyX - 14-05-2007 o 16:30. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Znalazł się Mondrala . No Wyskakuje Że Numer Albo Pasword Niesą Poprawne W tibia***** a na tibia.com tez to samo
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Jak za 2-3 h sie kończy, to nie możesz tego przeczekać? Idź pograj sobie w bierki czy coś, zrób coś twórczego!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() No Już mam Plany Nawet Na Więcej Czasu Tylko Niewiem Co Jest ? Ze Niemogę Się zalogować
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() dostales haka to czemu nie odzyskasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Jak ?? Niemam R-Keya Bo Niewyrabiałem na tą Postać
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() A jeśli Zmienili mi pisze że Został Zmieniony :/
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ooo chyba Nie Hack 2 minuty Temu Ban Zszedł i teraz pisze Acount Disable For Five Minutes . Please Wait
![]() Jak myślicie ile to może trwać od czego jest zależne ?? Juz Tra Ponad 1h ? ![]() Ostatnio edytowany przez Firczan - 14-05-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kurde lolu... jak JEST NAPISANE że na 5 minut to na 5 minut.. a po za tym skąd wiesz , że to ban? BYŁO NAPISANE " Your account is banished." ? poprostu dają ci "disable" jak kilka osób lub nawet sam ty wpisujesz dobry acc number, ale złe hasło... to jest normalne... pewnie miałeś hacka poprostu
:* Tasioreczek :* Kamil'osek :* Xaleq :* __________________________________ Nasza Święta Czwórca ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Krzychos_CALMERA - 14-05-2007 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Masz hacka.
|
![]() |
![]() |