|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() mianowićie szukałem na forum za pomocą wyszukiwarki pod hasłem hell gate znalazłem sporo ale bez konkretów. Moje pytank brzmią jestem sorcem na jakim lvl z moim kumplem druidem moge sie tam wybrać ( ja mam 23lvl i 36mlvl) kumpel 20 i 32. Gdzie dokładnie jest wejści i czy jest tam jakaś bramka lvl, czy dobrze sie tam expuje, i jeśli to prawda za ile i u kogo mozna kupić klucz do jakiś drzwi które tam ponoć są na samym początku. proszę o odpowiedz i w miare możliwości nie kasowanie tego postu
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Na hellgate mozesz sie dostac na samym dole ab.Klucz 5k kosztuje spokojnie se poradzisz ale uwazaj na DSy jest ich w jednym miejscu 4 naraz po drodze do tak zwanego miasteczka DSów sa ghule i nawet roty
![]() ![]() Ide spac bo późno a do szkoly trzeba zapi***** ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() z kaska wyjdziecie strasznie fatalnie
i czasowo tez nie dobrze ilosc wyrzuconych hmm w przelorzeniu na exp na waszych lvlach i m lvlach bedzie koszmarnie slaba lepiej podexpcie pare lvl gdzie indziej- tak do 45. z 50mlvl i wtedy mozna trzaskac expa w hg w Ankh jest calkiem niezly exp dla low lvl sorckow. na larwach calkiem spoko tam idze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Odswieze przedpotopowy tematbo by bylo ze nie uzywalem opcji szukaj a uzywalem i nic nei bylo
![]() |
![]() |
![]() |