|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Otóż wiele osób nie zdaje sobie sprawy skąd tibia.pl ma na konkursy, myśli że mamy kupę kasy i wogóle... Otóż w ramach wyjaśnień... Całe pieniążki które zbierzemy z banerów (a są to banery na dole strony /zaraz pod glowna trescia/ w prawym i lewym menu, pozostałe nie należą do nas tylko do hostera, banery na forum nie są nasze), kubków i koszulek przeznaczamy na konkursy i nowe rzeczy tak jak tibiapl.com (której nie ma kiedy skończyć). Kasy nie jest dużo, wręcz przeciwnie, ale na konkursy starcza (ledwo). Ciągle piszemy do jakiś sponsorów ale raczej mało z nich wzbudza jakiekolwiek zainteresowanie...
Po co ten temat? Aby już nikt nie zarzucał nam jakiejś skąpości, czy dowalał się do gadżetów (które z resztą wychodzą bardzo fajnie). Nie wprowadzamy żadnych opłat na stronie, nie każemy się logować aby czytać forum, wszystko jest dostępne bez ograniczeń. Więc uszanujcie to ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Polinik - 24-04-2007 o 12:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Ech, szkoda że niewiele osób weźmie sobie do serca tego posta.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ja w zakładkach w mozilli zamiast normalnego linku do allegro mam http://www.allegro.pl/?ap=1&aid=197905&bid=76
![]() Sam nic nie trace a wam pomagam. Apeluje użyszkodnicy że wy też takie coś możecie zrobić... To nic nie kosztuje a pomożecie Tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nazwa tematu nie zgodna z jego trescia
REPORTED!!!!!! ![]()
![]() |
#5 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC Dobrze Bosal, ze przypomniales. teraz jak juz wiem na ktore klikac bede to robil aby serwis sie rozwijal ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Bosal poprowadzil nas na jakie linki mamy klikac ;D, w sumie dobra wiadomosc, szkoda ze tu tak malo ludzi zaglada i pewnie jeszcze mniej potraktuje tego posta powaznie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() http://www.grzegomonia.com/klik/index.php
Pisze ze placa za klikanie.nie wiem czy to prawda ale moze sprobojcie np.ktos chce wejsc do dzialu musi kliknac.;P @down no moze i.Ale jakos sie starac trza ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 11-12-2005 o 20:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Up
http://forum.tibia.pl/announcement.p...ouncementid=21 Przeczytaj zdanie Tibia.pl wypowiedziane ustami Gremlina
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() A pomyslcie nad sms'ami kto chce pomoc wysyla sms za np 1 zl z czego czesc idzie dla tibia.pl
Nie wiem jak to jest ale moze warto sprobowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A ja wam proponuje wygrać w totolotka Oooo..!!! A tak serio to jesteśmy Polakami i Polacy na te strone wchodzą ! A jak wszyscy wiemy Polak potrafi i chodźbyście nie wiem co wykombinowali to i tak to obejdą i 0 sianka bedzie ! Możecie liczyć tylko na "łaske" wiary co odwiedza strone (a i umieście ten temat tam gdzie ludzie często siedzą)....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() Zagadajcie np z tibia.com ze jak udostepnia wam jakies tam pacce to zwiekszy sie liczba ludziofff ;D albo zabajerujcie ich or something...
Npiszcie ze maja ladne oczy to odrazu dadzą/om pacce;p JOKE! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Rozumiem, staracie się być zauważalni na forum, ale wlepianie reklamy (Tej
![]() Imho, lepszym pomysłem było by wlepienie bannera na stronie głównej, gdzieś między logo - najbardziej rzucającą się w oczy rzecz przy wchodzeniu na strone ![]()
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
główna strona i tak jest naładowana bannerami. Co do teraści reklamy, to ten system powstał niedawno więc narazie reklamy są nasze. A banner musi być w dobrym miejscu, bo nie ma chętnych na takiego, co go ludzie po kontach na stronie upychają.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() W Sukie te smsy to dobry pomysł ale jak wspominaliście że większoć zysku przejmuje operator... bo każdy ma telefo(prawie;p) i złotówka to nic ja własnie wysyłam smsa
![]()
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 01-02-2006 o 03:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Miejsca które zaznaczyłem (To z białym tłem, to miejsce które tylko czeka na banner ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 01-02-2006 o 10:04. |
||
![]() |
![]() |