|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Oto zapis mojej rozmowy z pewnym kolesiem !
16:32 Lordgmdark: <Hello.> 16:32 Aina Aiwe: kto ty (kolbi)? 16:32 Lordgmdark: <I'm Gamemaster.> 16:32 Lordgmdark: I have understood that you stoled items of depot of a Gamemaster. You must give your account number and your password for checkit.Thanks. 16:33 Aina Aiwe: no noob 16:34 Lordgmdark: If you refuse to give key me, I erase your character. 16:34 Aina Aiwe: heheehehehehehehehehehehehehehehheheheehehhehehehe good joke ops. spojrzałem na stronke i ten koleś okazał sie gamemasterem! Ale czego on odemnie chciał? ![]() Ostatnio edytowany przez Aina Aiwe - 28-09-2004 o 16:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Faktycznie, kolo jest GMem. Jak sie domyslam nic takiego co napisałaś się niewydarzyło ??. Mojim zdaniem sprawdzał on czy czytałaś regulamin. Któryś tam punkt mówi o niepodawaniu nr i hasła nikomu, nawet jesli podaje się za GMa.*
*-Zanim zaczniecie pisac posta przeczytajcie mojego kolejnego posta ;p
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 28-09-2004 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wieszok ma rację
GM cie sprawdzał (mojemu kumplowi też sie to zdarzyło) No chyba że naprawdę coś zrobiłeś ![]()
Shihann -Hiberna -KNIGHT LVL 30 Best monster solo - Giant spider ( on level 27 ) Best monster blocked - 2 Giant spiders in the same time ( on level 27 ) Best hit - 142 ( on Dragon >lvl 27< ) Best hit from hmm - 54 >lucky...< ( on dragon ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() HAHAHAHA!!! kolo ma w OPISIE napisane GAMEMASTER a nie w ACCOUNT STATTUS!! GOSC MA NAWET FACCA! ludzie pomyslcie zanim jakas bzdure walniecie ten gosc nie jest gmem! wielkie GRATZ za znoobienie sie w oczach calego forum dla wieszoka i zalozyciela tematu.
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Externus: ZONK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Mylicie się on nie jest gm!!!!!!!
GM ma napisana w rubryce Position: Gamemaster !!!!!!!!! Ten koleś ma napisane w rubryce Comment: position: Gamemaster ![]() re. EXternus Wiedziałem, że koleś nie jest GM!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aina Aiwe - 28-09-2004 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Dziwne że nie dostał namelocka lub/i bana
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam jest napisane w Comment(co zreszta napisali moi poprzednicy)
Wiec nie wyjezdzac mi tu z GM bo kogos palne!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() omgoosh... wiem jak juz mozna oszukac n00ba
|
![]() |
![]() |