|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Pisze to bo nie mam jak inaczej wszystkich zawiadomic. Glupi avast mi to wykryl.
k thx bye Temat: "193MS na Arenie" to takze exploit! Temat: "Nowy sposób Hackerów!" to TAKZE exploit! Temat: "EO zabija MDW" to oczywiscie bzdura i exploit. PS: nie wchodzcie na 2 strone tego tematu bo tam ExpNoob takze w swoim poscie wpieprzyl exploita. Nie wiem jak oni to robia ale widac ze da sie tak.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 09-07-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: (Chitler) Ty głupi idioto już możesz sobie iść. Podnieciłeś się ale już spadaj, bo żal jak cię widze mnie bierze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() [quote=Chitler_rzyje;1538075]pech
![]() szkoda ze ludzie pokroju XIII dostają bany;] bo byś zycia nie miał jakby taki XIII ciebie namierzył;]
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() ocb? ocb ocb?
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]() a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p
nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Cease & Sekkle
![]() |
![]() Cytuj:
Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem. A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.- Cytuj:
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: cbn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonic Angelina
Profesja: Elder Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: ReFuGiA
Poziom: 39
Poziom mag.: 41
|
![]() Snagoth - moj post byl odpowiedzią na zdanie Etoric'a ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba. @CentralBattleNet Byl, ale nicku owntibia. exe, dostal bana i zrobil nowe konto o ile sie nie myle o nicku Harpun. A wlasnie poprzednim kontem owntibii, byl wlasnie XII. Ostatnio edytowany przez Lotress - 08-07-2007 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() Cytuj:
Cya
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Przykro mi, ale nie wymadrzam sie. Po prostu wyrazilem na ten temat poglad. To tez juz jest teraz zabronione? Pomysl. Ten maciek ze zjebanym nickiem i jakis pedalski hitler podawali w kazdym poscie exploita. Robilbys zawsze temat, jesli ten ktos wrzucil by exploita do posta?
;/ Nie chce mi sie juz dluzej ciagnac tego tematu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Cease & Sekkle
![]() |
![]() edit 1 strony.. kolejny temat z exploitem.
|
![]() |
![]() |