|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Gdzie i na czym najlepiej expić na 13 lvl z dość słabymi skillami (18/19 druidem) bez runów tylko bronią? Jestem na Valorii.
------------------ Moje miasto Ab'Dendriel! ![]()
UWIELBIAM PRZYCISK REPORT BAD POST Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 02-10-2004 o 18:15. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
|
hehehe
ja mam druida na 16 ze skilami 18/20 draven shield dragon hamer brass legs plate arm dark helmet tez na Valori i tez w ab i powiem ci jedno !!!! Dwarfy Dwarfy i Dwarfy w kopalniach kolo kaz (tylko nieschodz na nizsze poziomy niz 2-3 bez run bo sa soldy a nawet guardy) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
|
Z tarczą w Amazon Camp, ale tylko na powieszchni. W podziemiach i na górkach są valkireie, liony, a nawet wiedźma.
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
Jak ja lubiłem valorie..
aż mnie hackneli (sry za offtopic)Co do expienia to polecam rotnest koło Venore, tylko kup sobie brass legsy bo sie armor przyda (aa, używaj warhammera ofcoz).. moim sorcem wyciągałem tam nawet do 5k expa na godzine jak nikogo nie było.edit: oczywiście w tym czasie możesz (a nawet powinieneś) robić runki tylko nie bierz więcej niż 1 bp blanków na kurs bo ci się kasa nie będzie mieścić ![]()
Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 02-10-2004 o 15:42. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Thx ludzie... Właśnie się zastanawiałem czy nie iść na Amazaon Camp, a na dwarvy z kumplem tez chodzilem, koło Venory chodziłem na Swamp Trolle ale misę zanudziły, jęsli możne prosić: gdzie dokładnie są te roty?
------------------------- PS.Jak się nazywasz ty na Valorii z 16 lvl w Ab?
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
|
Cytuj:
) |
|
|