|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Obydwa dodaja cos okolo 50hp/mp... ale niejestem pewien
![]() ---------------------------------------------------- Fingerout - 47lv master sorc (Danubia) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() LIfe fluid nie polecam kupowac salepsze runki(chyba ze na rooku) life fluid daje około 50 hp. No mana fluid jest całkiem potrzebna kosztuje 100 gp i daje (mi najwiecej to dała 80,wiec nie wiem od czego to zależy)
POZdrawiam
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Co za debil
Mana fluid daje 70 Mp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Minimum 28 Maximum 83 Srednio na plecak (prubowalem przelewac do innych pojemnikow przed piciem): 54.2 z koryta 52.8 z amfory 55.1 prosto z flask 58.0 z brown bottle (pozniej prubowalem po kilka fluidow i wyszlo zupelnie co innego, wiec pewnie pojemnik nic nie zmienia). Ogolnie przez caly test (~16k na mana fluidy + kaucja z butelek i za to nastepnych kilka ![]() Potrzebne jest ~39 mana fluidow zeby zrobic BP UH.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
|
![]() Tenks.
Z tego wynika, że nie za bardzo się je opyla kupować. ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale można mieć kilka w zapasie, wiesz musisz juść iść a chcesz dopełnić bp brakuje ci 2 runy to pijesz 3,4 flachy i masz pełny.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Mana fluidy czesto przydaja sie Ryckom do nabicia szybko 4 mlvl wiece sa narawde bardzo przydante i wszystkie h lvl nmosza ze soba mana fluidy.....!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co wiem to kaucja jest jakieś 5gp za sztukę, ale nie wiem jak mam oddawać kolesiowi te butelki, będzie miło jakby ktoś podpowiedział (gdzie i co powiedzieć
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() hi
sell flask yes bye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Dodajmy jeszcze ze ze 16k wydanych zebralo sie dosc kasy na nastepne 8 mana fluidow. Szkoda ze mana fluidy nie kosztuja tak jak life fluid (60gp) bo wtedy wychodzilo by sie prawie na rowno i mozna by szybko nabic magic level ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() mana fluid daje srednio 60,to z jakiego pojemnika pijesz nie wazne,jest diabelnie przydatne na wyprawach,na moje dla kazdej profesji,naj;epsze jest to ze malo kto wie jak sprzedac butelki,i czesto zbieram po 40 butelek porozrzucanych po miescie
![]() proste czasami sie koncza strzaly,mana fluid i exevo con czasami koncza sie hmm jak wyzej tylko adori gran dlatego jest mana fluid taka wspaniala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |