|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() -->kliknij mnie<-- - spis wszystkich czarow palka.
Nim zalozysz topic poszukaj odpowiedzi. Paladyn nie moze sumonowac potworow, moze je tylko zauroczyc (przejac) runami o ile ma dosc many.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie do końca. Niektórzy palladyni na wysokich lewelach mogą summonowac potworki. Spowodowane jest to tym, że kiedyś jak była tylko "Tibia" do czarów używano scrool'i. Ci, którzy summonowali kiedyś, mogą summonować do dziś.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No własnie o to mi chodziło...widziałem kiedys palka z demon szkieletem...
Ale ja nie za bardzo rozumiem,że używano scroli... Mozesz mi to lprosciej wytłumaczyć? Plzzzz THX!!! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. Scroll byl kiedys nagrada w quescie/lootem z potworow i urzywajac go na sobie uczyles sie czaru (na podobnej zasadzie jak runy).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Re:UP
No dobra ale czemu teraz nie matych scrolli?? A moze sa tylko ja nie wiem... ![]() A jak mialem tego scrolla to mogłem nauczyc sie każdego czaru? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. Na scroll byl wypisany konkretny czar ktorego sie przy jego pomocy mozna bylo nauczyc - poszukaj w zdjeciach tematu o Tibia Classic czy cos takiego, tam byl screen z takim scrollem (taki scroll to nie lada rarytas byl nawet jak byly dostepne).
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() Ja mam 1 pytanko . Sam mam 26 lev i jestm palkiem i chiałem sie dowiedziec na jakiej zasadzie działa ta runa. Ja przez te komentarze rozumiem że np jak che zauroczyc FE musze miec 60 lev (690 mp) i uzyc na niego runy. Z góry dzieki .
|
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Dobrze zrozumiales, dodam tylko ze nie wszystko co przywolasz da sie przejac (zauroczyc), a sa takie potwory, ktore da sie zauroczyc a przywolac nie. Liste potworow masz na stronie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Daxye Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaards Finest
Świat: Libera
Poziom: 10