|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() siemka
![]() Czy dałbym rade Wywernie??Czy lepiej Troche poskilować , poexipić i dopiero iść?? Z góry dzięki za pomoc ![]() POZDRO ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Radzę Ci poskuluj i poexp mi 30lvl knight 67/66 eq: c arm,k lagi, c shield, bohy, fs.. Schodził z 1Uh na wyrwene.. Przede wszystkim dobij 4 mlvl.
Wyrweny nie są opłacalne dla knightów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Teraz będzie powstawać mase tematów "mam 15lvl sorca czy upije fiferne halp blax" Wyverna to nie potwór dla 18lvl zwłaszcza dla knightów. Zobacz sobie ile za nią idze expa a dopiero, potem pytaj. Pewnie naczytałeś się na tym foryum jaka to ta wyverna słaba i myślisz, że ją pokonasz z latwością otóz mylisz się.
Poskiluj poex i na przyszłość nie pytaj za 10 lvl czy dasz rade wyvernie.
Name: Jaszczurek Sex: male Profession: Knight Level: 10 World: Arcania Residence: Carlin Last login: Oct 28 2006, 16:49:25 CEST Account Status: Free Account To nie ja ktoś mi zaje*** nick ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jaszczurek - 17-12-2006 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() sluchaj moze i bys dal rade ale nie obejdze sie bez bp uhow a widze ze nawet mlvl na uhy masz maly...
Wiesz moj kumpel ubil hydre na 34 lvlu xD SOLO |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Z takimi skillami to jej nawet nie trafisz. Weź bp hmm, i na full shielding ich uzywaj. Bronią jej nic nie zrobisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Mam pytanie czy zwróci mi się huntowanie wywern z DS'ami?+HMM? mlv 35
@Down Dzięki jestem druidem ( a kolega knajtem) i wale(i) na razie z (axa) volcanic ![]() Ostatnio edytowany przez Marander - 17-12-2006 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
![]() |
![]() Cytuj:
Proponuje Ci tak: wziąść tempest rod'a (jeśli jesteś drutem) a jak jesteś sorc, weź cosmic energy. Staw jednego DS'a (Musi on być przed tobą i żeby było przejście na jedną kratkę!) Odczekaj chwile jak wyvern się zrespi i rzuci się na DS'a, jak już się na niego rzuci wal w niego śmiało z wanda. Ale tak, by nie trafił cię z poisona! Wg. to jest najtańszy sposób huncenia wyvern. (Przyda Ci sie czasem dwavren ring) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest
Imię: Ksizniczka klejnotow
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
|
![]() Wiesz?Wyzszy lvl,skille z 4mlvlem i uhami to jedziesz!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() lol wiverna wcale nie ejst trudna
ja mam palla na 20 levelu 50 distance ![]() TO NIC TRUDNEGO A 515 EXPA WPADA |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
|
![]() Sidziałem kiedyś dośc długo na Wyvernach na edron jest tam resp dokładnie czternastu wyvern(liczylem z kumplem =]). Mi na takiego wyverna nie schodzi nic...50 rp skile 75
Zero uh , zero manasów , zero jakihkolwiek runek , ale radze zabracdwarven ringa szczególnie dla knighta bo Wyverna upijaz nutek i moze by ciezko. Tym bardziej sork musi meic dwarven ringa ja kche trafix z viski. Wyvern Dla Pala to nie problem bo na mocnym yellow hp juz ucieka , ale szybko sie uha. Ostatnio mialem szanse powalczyc z siedmioma naraz na bardzo małym terenie.. ![]() A co do loota to jest świetny kasy troszke leci okolo 30-40 gp , a często leci woi(wand of inferno) , power bolty i takie fajne książeczki xD POlecam dla palków , knighci nie opłacalni , a sorce i druty to viski z dwarven ringiem i bedzie looz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Carlin :P
Imię: Malakay
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 82
Poziom mag.: 61
|
![]() hmm ja gram ED lvl 72 bylem na edron i tam na full respie jest 8 wyvern chyba moze u mnie nie bylo full respu lub u ciebie sie szybko respily i myslales ze jest wiecej. sam biore 3 wyverny bez mana shielda i bija mnie po 20-30 best to dostalem chyba za 90, trucizne maja lepsza niz scorpion no i to upicie wkurzajace, testowalem tez burst arrows ale tu juz nie mamy do dyspozycji shielda i juz calkiem duzo bija. najlepiej to tempest + vis, facc tempest + hmm zeby szybko padly ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() ja chcialem isc na wyverne 24lvl sorc ale nie mialem odpowiedniej rozdzki zeby ja zabic obok przechodzil 35lvl knight powiedzialem ubij wyverne podobno mial skille 65/65 ale nie mogl dac jej rady hity po 20 max walil
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() Lisek-lisu ! Proszę podaj mi droge jak dojść do tego miejsca ! TEgo na edron ! Proszę ! Bo nie dawno kupilem pacc i nie wiem gdzie to ! Nie chce trafić na miejsce z hunterami . PROSZE !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
|
![]() Nie Wiem jak ci to poweidziec jak dopiero kupiłeś pacca =]
Tak mniej weice jz prawej strony edron jest taka dróżka idz z nia az przyskale znajdziesz taekigo NPC podobnego do Hero a obok schody , wejdz na nie i idz cal yczas w lewo(po drodze bat) i idz az zoabczysz z lewej strony schodki. ![]() Mam nadzieje że trafisz. POwodzenia na Wyvernach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Witam!
Czy na 23 lvl ze skillami 55/55, w Knight secie, crown helmecie, z fire swordem, scarfem i vampire shieldem dam radę "wiewiórze ![]() Proszę o odpowiedzi. PS.chcemy iść na początek dla sprawdzenia na pojedynczy resp obok venore a potem Folda. |
![]() |
![]() |