|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc!!
Dzisiaj gralem calą noc od pierwszej do siódmej w nocy i przeszedlem rooka ![]() ![]() ![]() Prosze napiszcie cos takiego (przyklad): "Jezeli codziennie bedziesz robil jeden bp of hmm majac 10 mlvl, to 25 m lvl bedziesz mial po ------ dniach" albo "Jezeli codziennie bedziesz robil dwa bp of hmm majac 10 mlvl, to 25 m lvl bedziesz mial po ------ dniach" Z gory dzieki i czekam na wasze odpowiedzi ![]() P.S. WIDZE ZE ROZNE OSOBY PRZEGLADAJA TEN TEMAT ALE NIKT NIE ODPOWIADA ![]() Ostatnio edytowany przez Voltar - 09-10-2004 o 18:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Sorkiem nigdy nie grałem i wątpie, że będe grał ale postaram się odpowiedzieć.... Wynik bedzie podany w ogromnym przybliżeniu (mój zły stan zdrowia nie pozwala mi wykonywać prawidłowo obliczeń mat.) ale może trafiłem w sedno... poczekamy zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL!!!
KUR** ... to forum na łeb sie ***ie jak taki koles pisze TAKI temat no ale of cuz mozesz byc newbe a wiec : do 20 mlvla bedzie skakalo 3-5 mlvli dziennie? powiem ci ze ja mam teraz 23 mlvl (hacked =/) i na 1 mlvl up musze zrobic 1,5 bp gfb (malo ) albo 3 bpki hmmow... ![]() temat do bani kalkulator w reke www.tibia.xx.pl - kalkulator mlvlu ( niedokladny ale nie myli sie wiecej niz 100 many na poczatkowych mlvlach (do 30 ) Do moda : daj mi bana albo to zamknij ;] ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Galana
![]() |
![]() na 15 lvl bendziesz miał ok. 20 mlvl wienc duzo czaruja na nawet 25 zrobisz
ja gran druidem i mam 14 lvl i 20 mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() na www.tibia.de poszukaj tabeli z mlvami tam jets on chyba okladny :>
|
![]() |
![]() |