|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() jestem nowym graczem
mam 8lv wyladowalem na carlin zrobilem siebie magiem i teraz problemy mam 2 gdzie moge kupic ksiazke magi prosze opisac mi do kogo mam isc ile kosztuje i co mam pisac zeby ja kupic potem gdzie mam kupic zaklecia znowu to samo co wyzej co mowic ile kosztuja zaklecia na 8lv moj nr gg to 4512649 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() A ja proponuje zajrzeć na tibia.pl i tam sobie troszke poczytać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() czytalem i nic dalej nie wiem wiem tylko gdzie jest moja gildia ide tam cche kupic czar a ta babka cos mi gada i jej nie rozumiem
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() to mi mowi
I thought only intelligent persons are allowed to become sorcerers. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() jw.Up i wogóle
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ok juz wszystko wiem tylko jeszcze jedno gdzie moge kupic czary ale te runiczne zeby je w rune zaklnac
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Czary runiczne kupisz w tym samym miejscu co spontaniczne czyli w gildi swojej profesji ceny poszczególnych czarów masz podane na tibia.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() czy jesli bede mial juz maks. liczba czarow do nauczenia nauczona zy bede mogl zapomniec jakis aby uczyc sie nowych???
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Chatka Puchatka
![]() |
![]() Ja proponuje isc do szkoły i nauczyc sie polskiego , a potem pogadamy ok ?
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Hej puhatek! jak ty sie uczyles grac w tibie tez wszystkiego odrazu nie wiedzales tak jak kazdy typek ma zapal i dobre checi jak na poczatek to dobrze!!!
tak juz mowie: Tam gdzie masz Gildie srocow kupujesz czary a zaklinasz je runy kupujac czyste runki "blank" sklep gdzie je kupujesz znajduje sie naprzeciw gildi rycerzy 1 blank runka kosztuje 10gp jak chcesz zrobic z niej czar to musisz ja miec w "ręce" i wypowiedziec zaklecie (jakie to juz zalezy od danego czaru masz to w tibi pl) Ksiazka magi nie jest wcale tak potebna mozna ja kupic na wyzszym pietrze swojej gildii jak pomoglem to sie ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Oleszyce
![]() |
![]() NIc ci się nie będzie kasowac.. Najwyżej że ty zapomniesz komendy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() chcialem kupic runy w carlin wiem gdzie i ona cos tam gada pyta sie ja powiedzialem no i ona mnie wała czarem bylem poparzony czemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() wiesz gdzie? Na pewno?
komendy to: Hi, offer, bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Nie kupuj książki magicznej. http://tibia.pl/czary.php?prof=15&typ=3&s=5 zobacz tu jest to link do wszystkicz czarów w tibi.
Pozdrawiam Jak wiesz gdzie kupić runy, to połow sukcesu już. Aby kupić runy mówi sie tak: hi (liczba run jakie chcemy kuppic) runes yes i mamy runy ![]() przykład: Hi 20 runes yes bye bye <Edytuj_posty>
--------------- Give me + plz Ostatnio edytowany przez $corcerer - 08-10-2004 o 09:58. |
![]() |
![]() |