![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: satura del'hell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: nerana
Poziom: 30
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Cześć wszystkim!!
Mam male pytanie w sprawie items. Dlaczego cipsoft wycofal z dostepnosci itemki typu winget helmet dragon scale legs demon legs warlord sword i wiele wiele innych bardzo bym prosil o odpowiedz. Tylko prosze mnie nie wyzywać jestem poprostu ciekaw dlaczego tak sie stalo bo kiedys mozna bylo je zdobyc a teraz nie i to mnie dreczy dlaczego tak sie stalo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Demon legs wycofane. Ło jezu, apokalipsa, aleś walnął. To niby skąd na antice Hesp ma D Legi w domku? GM'owi pewnie ukradł...
Wiele z tych itemów nadal jest na różnych światach. Winged helmet ma kilka osób na Anti, DSL leży sobie w Tibianicku, Warlord sword też. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mowilem kiedys bylo mozna je zdobyc ale teraz juz nie a ci co je maja to sie cieszą ale juz teraz nie da rady ich zdobyc i dlatego sie pytam czemu juz nie mozna ich zdobycwac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Czeladz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orange Bax
Świat: Neptera
Poziom: 52
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Te przedmioty (przynajmniej wg Cipsoftu) mozna zdobyc, jednak w praktyce ma je kilka osob, moim zdaniem jest to jedno z zagran firmy, aby wiecej graczy chcialo grac. Takie przedmioty wprowadzaja pewna zagadke w grze: jak je zdobyc, kto je ma, jesli kazdy mialby do nich dostep Rl tibia stalaby sie OTS-em.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Aha dziekuje za informacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki np warlord sword jest do zdobycia, dowodem na to moze byc ze CipSoft nalozyl na niego ograniczenie (110+ lvl)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Heh na magic long sworda terz jest ograniczenie.... Wszystko dlatego ze te itemy sa nadal w grze i musza miec takie same wlasciwosci jak inne bronie.
Pozatym jak powiedzial Knightmare wszystko jest do zdobycia. A na winged helmet (podobno) jest quest i zostal on wykonany na antice i premi, jezeli dobrze poszukacie to znajdziecie spoiler.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Imię: ManU Lisek
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() no bo jaki by byl sens robienia itema jesli nie mozna by bylo go zdobyc? pewnie wszystko mozna zdobyc tylko trzeba rozwiazac nie jedna i nie latwa zagatke...
|
![]() |
![]() |