![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() zawsze gdy gram knightem to co uzbieram trochę gp zawsze kupuje nową broń teraz mam zamiar zrobić nowego knighta
i mam takie pytanie jaką broń wybrać bym mógł sam zdobywać lepsze bronie z misji i potworów? PS teraz po ypdate nie ma większego znaczenia rodzaj broni bo wszystkie wyrównali więc dlatego zamierzam wybrać bronie których nie będę musiał kupować |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Temat tak samo głupi jak mój o fluidach
![]() Jeszcze nie odkryto wszystkich broni a nawet jeśli to nie są opisane (miało ich by ć ponad 50 z tego co pamiętam) Poczekaj jeszcze z tydzień to ci może ktoś odpowie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ???????
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 38
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Jeżeli chodzi o same bronie to znane są tylko 27 z czego najwięcej to clubów. Dystansowych jest 7 nowych wiec to jeszcze nie 60 jak zapowiadał CipSoft
![]() Jeżeli chcecie je wszystkie zobaczyć to tu: http://tibia.erig.net/Sword_Weapons
CipSoft-wrogiem. Tibia-Bogiem. Expienie-nałogiem. Skille-podstawą. PK-zabawą. Quest-odkryciem. Poziom-przeżyciem. Śmierć-zwątpieniem. Addon-pocieszeniem. Ostatnio edytowany przez Kloco - 28-06-2007 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Rozumiem ze chcesz calosc sprzetu, co kilka leveli, wyciagac ze skrzynek ? Bardzo watpliwe czy questy beda sie tak ukladaly, do tego pewnie wiekszosc nowego sprzetu jest do zlootowania a nie dostepna jako quest item.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() mi chodzi że ze stworów też mogę
ale mam okropny problem z doborem broni już chyba 2 miesiąc się zastanawiam na początku chciałem używać swordów puźniej axe a jeszcze później myślałem o clubach a teraz sam nie wiem miecze są drogie axe na niektórych serwerach cięrzko zdobyć (gram na unitera) a cluby mają mało defa |
![]() |
![]() |