|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Allenstein
|
- czyścimy.usików.
Ostatnio edytowany przez Dewiacja - 28-04-2011 o 18:58. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
|
PACC to tylko płatne konto. NAtomiast promocja to tytuł który możemy osiągnąć (kupić) tylko jeżeli mamy PACCa.
Teraz małe cytowanko Cytuj:
Cytuj:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
Hej jestem od niedawna na forum
ale gram w tibie juz jakis czas. Od dawna kumple i uczestnicy gry mówili że jeśli kupi sie pocc lv i lvm będzą szły 2x szybciej. Otusz niedawno kupilem pacc na 3 miesiace i... ku mojemu zaskoczeniu lv tak samo sie ciagnie jak dawniej. I tu moje pierwsze pytanie: czy to normalne zachowanie lv czy tylko ja tak mam? i drugie pytanie czy po kupieniu promocji bedzie ona juz caly czas czy z dniem w którym skończy mi sie pacc on również zniknie (ogółem: na jak długo wykupuje sie promocje?)?bardzo prosze o szybka odpowiedz.![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
Mam jeszcze jedno pytanie do Goldscorpion. Oturz: napisales że punkty many i zycia rosna szybciej,ale jak szybciej? Obecnie punkty many i zycia narastaja mi: 2pk na 3sek. Chciałbym sie dowiedziec czy kupno promocji opłaci mi sie i prosze o odpowiedz.
![]() PS. Promocje niedostaje sie wraz z paccem jak to napisal uzytkownik forum powyzej lecz dopiero po kupnie pacca można kupic promocje za TIBIJSKIE PIENIĄDZE u królowej w carlinie lub kazodronie ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
Cytuj:
|