|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() mam neostrade... i potrafi sie ona rozlaczac po 5 razy dziennie..... dlaczego?? co mam zrobic?? Wy tez macie cos takiego? Czy to zalezy od lacza czy modemu? a moze cos innego? pomozcie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zadoven - 07-07-2007 o 18:13. Powód: zapomnialem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znałem jednego kolesia, który też miał Neostradę to go co 1 minutę odłączało. Mówił, że to chwilowe kłopoty i to przejdzie.
P.S. Wyjedź tylko ktoś tekstem "dziecko neo"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Mam Ten Sam problem Od ponad 2 Tygodni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
|
![]() Osobiscie nigdy takich problemow nie mialem, wiec nie wiem za bardzo co jest zrodlem. Najlepiej zadzwon do neostrady i porozmawiaj z kims, kto sie tym zajmuje, moze sie okazac ze cos kombinuja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jak nie przejdzie samemu, to znaczy, że masz jakiś syf na kompie = format...
Wiem z doświadczenia :/
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() ja raz tylko mialem, ze w ciagu dnia 2 razy mi net padl i sie troche wqrwilem i zmienilem kabel od tamtej poru wszystko jest OK ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
|
![]() A można wiedzieć jaki masz system ??
Bo ja kiedyś miałem podobny problem, jak miałem Windows ME i udało mi się go rozwiązać (na XP-ku tak się nie da). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
|
![]() Tak to już jest.
Zaleca się w ogóle nie instalować softu neostrady, tylko ściągnać odpowiednie streowniki do modemu i konfigurować ręcznie. Możliwe jest tak jak napisał Wieszok, im więcej syfu, tym częstsze kicki. Można też zaopatrzyć się w jakiś program auto_connect czy coś takiego, ale takich programów osobiście nie testowałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @pan proszacy o....
Ahh dzieci Neo... Od kiedy TP zaczela rozpowszechniac neostrade, w tibi pojawilo sie o 80% wiecej polakow niz dotychczas, tylko ze Ci którzy dolisz z neostrada, myslac z tym nie da sie grac zaczeli wolac "FRI ITANS PLX", bo przeciez sa poszkodowani. I tak zeczela sie wojna Gracze vs naabs. Wojna ta trwa nadal, i zakonczy sie gdy ktos z nas, Graczy Honoru spali wam te modemy i uwolni Binladena który zbombarduje wasz biura obsługi klienta TP. <tak ode mnie:> [moze byc i Sadam ale on sie lipnie ubiera, i nie ma takiej fajnej brody] A więc Gracze, pochodnie w dłoń i jedziem palic modemy naabkom!! (ma ktos bazuke na zbyciu??)
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro! _/ Kileros~ Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 25-08-2007 o 15:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Mi sie neostrada co 5 minut rozłaczala ale to bylo przyczyna zle skonfigurowanego antywirusa w moim przypadku pandy zobacz czy antywirus nie blokuje połaczenia z internetem. Usunolem pande i do tej pory (5 miechow) jest spox
|
![]() |