|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak wiecie przygody Hidekiego, Crystal i Myszy Izabeli nie wyszły mi. Zapewniam was, że będzie to mój drugi UDANY fake. Tak więc zaczynamy. Jeśli oglądaliście Warriors of Dragons Oracle I to znacie paru bohaterów...
prolog - poniżej 1 część - strona 3 2 część - strona 3 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() Proszę o łagodną ocenę. Plz! Z góry Thx. P.S. Możecie występować w fake'u. Oto lista wolnych miejsc: Szaman Goblinów - Nadrill Zajęte Troskliwy kumpel Crystal (Nie chłopak, bo chłopaka już ma ![]() Narazie tyle... Będę edytować, gdy coś zmieni się w liście i gdy ktoś się wpiszę. Podajcie Nicki, Outfity i Cechy. Bye!
Ostatnio edytowany przez crystal12 - 12-06-2007 o 12:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Nie rozśmieszaj mnie -.- Nie licz na to :* @fake Uhm, jak by to ocenić ? 3/10 ? 2/10 ? Ogólnie to beznadzieja, nie twoje outfity, fabuła (?) do kitu, dialogi nieciekawe >.> No dobra - 3/10. Moje rady: *pomyśl bardziej nad fabułą, możesz przygotować mini plan/scenariusz fake'a *rób swoje outfity, nie korzystaj z czyjejś pomocy, nikt Ci nie będzie mógł zarzucić, że jesteś leniwy ![]() *rób fake'a dłużej (chodzi o dopracowanie graficzne) *pomyśl nad dialogami, rozbuduj je składniowo Ghand ;> @down, 2down Boję się Was. Wymiękłem po mieczach świetlnych >.< Ostatnio edytowany przez Ghand - 26-05-2007 o 12:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Fajnie Ci to wyszło. Prezentuje się trochę lepiej niż poprzedni fake. Trochę chaotyczne dialogi, ale nie jest źle. Zapowiada się ciekawie.
Mogę być szamanem goblinów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Jest lepjej.
Nie podoba mi się jedno czyli miecze świetlne =p Niektóre outy są smoieszne barbarian z kapeluszem Różowy mag z kołczanem na strzały?! Moge zostać Troskliwym Koomplem =p Ocena po następnej cześći
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() jest lepiej ale tylko troszeczkę. zamiast 2\10 dostaniesz 4\10,
Minusy: -Fabuła -dialogi -postacie, nie chodzi o to że Outfity nie twoje tylko same ich upchnięcie. -upchnięcie wszystkiego-jak jest większy obrazek więcej rzeczy postaci itd. To robisz troszkę większe okno. -Dialogi. Plusy: całą reszta, zresztą w zasadzie nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() Trochę za dużo tekstu na jednym obrazku. Nie widać ludzi pod spodem. I te miecze świetlne...trochę to nie pasuje do siebie.
+ Nawet fajne outy. +Hm... to już chyba koniec. -Ten dead zombie dziwnie leży. W ogóle te deady dziwne są. Nad jednymi są napisy, nad innymi nie. Jeszcze inni są normalni(jak prawdziwe ciało) a inni są przekręceni. -Źle spasowana podłoga w domku. -Za dużo tekstu. -Miecze świetlne. -Twarz zombiego dziwna jest. 4-/10 Ostatnio edytowany przez draenei - 26-05-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Debils of de Debils Ogorek 200000: Przepowiednia Ciecia...
Ta babcia mnie dowalila...a pozatym to OTS ME...Wyjdz bo wale rotfla w dzien matki :<
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Pyskowice
Imię: Kasazi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
Poziom: 104
Skille: 90/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Trochę bardziej z sensem i będzie wporzo.
![]() _______________________________ Dlaczego Bóg stworzył Adama i Ewe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fake średnio, ale nie jest źle ... nic dodać, włóż więcej pracy i chęci a będzie dobrze
![]() - Hmm... wszystko zajęte ![]() ![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Ten fake jest jak "idź z tąd i nie wracaj"...
Inne określenie "jak dwunasta w nocy"... JAKI OKRUT!!! Po prostu "rzal" Co oni "bredgens" tam tańczą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Ten fake jest jak "idź z tąd i nie wracaj"...
Inne określenie "jak dwunasta w nocy"... JAKI OKRUT!!! Po prostu "rzal" Co oni "bredgens" tam tańczą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Nadużywasz cudzysłowia i słynnych gadek Polskich Idiotów. (TM). @topic Nic nadzwyczajnego, a miecze świetlne (OMG!), dedy, (też myślałem o takim ułożeniu ciał, ale to głupie) kolorowe Crown Armory leżące NA ścianie (n/c) i last but not least cienka fabuła (Dragon Seta ma zdobyć, żeby uratować świat? Litości...) ten fake pogrążają. Mimo to najgorsze nie jest. Tylko NA BANK robione w OTS ME. Postaraj się.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ktoś kazał Ci mojego Wizard'a używać? NIE! Plaagiat plx...
0/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Doprafdy roskoszne
![]() Rup dalej i polecam pszygody mortiego tesz barco roskoszne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
|
![]() sam zaraz walne rotfla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: oława
Imię: Gart Trerkais
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 24
Skille: ---/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Cytuj:
mi sie nawet podobało ale zrub więcej akcji w następnym odcinku (jeśli go robisz) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Odpuść sobie takie teksty bo tylko sie błażnisz. Krytk filmowy żeby być dobrym w tym co robi wcale nie musi zrobić lepszego filmu (to taka ogólna zasada). Poza tym ja zrobiłem lepszy, nawet kilka lepszych (chyba nikt nie bedzie taki głupi żżeby zaprzeczyć), a uważam że to jest jeden z gorszych fake ostatniego czasu (a jest takich sporo). I co mi teraz powiesz?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Jest lepiej -.-' nie pukasz w dno od spodu, pożyjemy, zobaczymy