|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy obranie takiego celu jest ciekawym i dobrym pomysłem? | |||
Tak, życzę powodzenia. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 67.65% |
Nie, to bez sensu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 32.35% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Witam!
Już od pewnego czasu rozważam podjęcie się pewnego wyzwania. Jest nim wbicie 100 lvla wszystkimi 4 profesjami, które będą znajdować się na tym samym koncie i świecie. Bijąc 100 lvl potrzeba ok. 15kk expa, jeśli bym grał 1 charem cały czas, miałbym 60kk czyli coś w granicach 156 lvla. Więc jak myślicie, czy lepiej 'zabawić' się w taki sposób, czy bić 1 postacią jak najwyższy lvl? Czy dużo jest osób, które zrobiły coś podobnego? I jaki serwer powinienem wybrać na ulokowanie moich postaci? Piszcie także, co o takim pomyśle sądzicie ![]() P.S Lubię grać dla zabawy, więc chciałbym się czegoś takiego podjąć. ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() fajna sprawa wbic 4 profesjami 100 lvl i zapewne ciekawsza niz walenie na sile jedna z nich. najlepiej jakis pvp server poniewaz jest mniej ludzi niz na nopvp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli zamierzasz kupic pacc to nie powinno to sprawic wiekszego problemu, bez pacca szkoda nawet zaczynac.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
![]() |
![]() w takim razie nie ma problemu, szczegolnie ze 1 pacc bedzie w obrocie na 4 postaciach.
drobne poprawki w kliencie, zarzucasz MC i smigasz.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze, dlaczego z góry mi zarzucasz, że będę oszukiwał? Nie mam zamiaru używać ani botów, ani MC.
A po drugie, od kiedy istnieje MC dzięki któremu można być zalogowanym w tym samym czasie na 2 postaciach z tego samego konta? o.0 Bo ja o takim nie słyszałem.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Nie, to bez sensu, ale jak jestes wytrwaly, to rob co chcesz.Przygotuj sie na nudne godziny siedzenia i zabijania mobow...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 10 2008
Lokacja: Hindenburg O/S
Stan: Niegrający
|
![]() Moim zdaniem 3 profesje wystarczą gra sorcem i drutem naraz nie ma sensu =d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @Sam
Jeszcze nie znasz stylu pisania postów Vila? @topic Możesz spróbować...jednak ja nie widzę sensu w takich "experymentach". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co ci to? ;p
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() No non pvp takimi 100lvlami mało* zdziałasz a taki 150+ może już "zaszaleć"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() To zależy, możesz:
a) Stać się kolejnym "pro" tibijczykiem który całymi dniami tylko marzy o tym by mu wyskoczył napis "You advenced...." a poziom jego postaci był i tak już większy od jego IQ gdy opuszczał Rook'a albo... b) Pokazać, że w tej grze nie ma tylko ludzi typu A, że są tacy których celem nie jest tylko posiadanie max levela. Pomysł mi się podoba, ale to twoja dezycja.
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 02-11-2008 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Wieszok! Mam Cię!
![]() Co do tematu, całkiem ciekawy cel. Zmiana profesji po 100 lvlu wprowadzi coś nowego. Anyway, ja przez 3 lata znajomości z Tibią osiągnąłem tylko 87 lvl, więc wiem, że to na pewno nie dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, ja tylko uwazam, ze powinien dawac przyklad, jako moderator.
@Bordo GG na PW wyslij.
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
![]() |
![]() dalem przyklad, sarkazmu.